Zdravím,
poprosil bych vás o radu, chci obrobit vnitřní kapsu s použitím strategie 2D adaptivní obrábění a do materiálu se zavrtat pomocí helixu a pak adaptivní boční úběry. Na boční boční úběry mám 8170 toček a 0,15 posuv a na helix 4297 toček a 0,05 posuv. V simulaci má nástroj na šroubovici 0,05 posuv a pak při bočních úběrech 0,15 to se změní správně, ale otáčky ne. Ty mám jak na šroubovici tak i při bočních úběrech 8170. Dá se někde nastavit aby se otáčky v jedné operaci změnily nebo bere HSM rampu a šroubovici jako rozdílné operace.
Děkuji
HSMWorks
-
Dobry den,,
jak je to s HSMkem. Da se jeste nove poridit na zkusebni dobu a pak pokud se firma rozhodne jej zakoupit? Nebo je uz tento soft mimo misu a neni dobre do nej investovat. Dekuji za info
jak je to s HSMkem. Da se jeste nove poridit na zkusebni dobu a pak pokud se firma rozhodne jej zakoupit? Nebo je uz tento soft mimo misu a neni dobre do nej investovat. Dekuji za info
HSMWorks je možné vyzkoušet v rámci 30 denního trialu zdarma.
Pořídit se pak dá v rámci ročního pronájmu.
Mimo místu není, pokud máte volnou licenci SolidWorks a jste zvyklý na prostředí SolidWorksu, případně máte zkušenosti s HSMWorksem, tak stále má smysl.
Nicméně HSMWorks se již nevyvíjí a pokud nemáte hodně blízký vztah k SolidWorksu, dávalo by smysl používat spíš Fusion, který je součástí výše uvedeného pronájmu.
Pokud by Vás zajímali bližší informace, tak mi klidně pošlete zprávu.
Pořídit se pak dá v rámci ročního pronájmu.
Mimo místu není, pokud máte volnou licenci SolidWorks a jste zvyklý na prostředí SolidWorksu, případně máte zkušenosti s HSMWorksem, tak stále má smysl.
Nicméně HSMWorks se již nevyvíjí a pokud nemáte hodně blízký vztah k SolidWorksu, dávalo by smysl používat spíš Fusion, který je součástí výše uvedeného pronájmu.
Pokud by Vás zajímali bližší informace, tak mi klidně pošlete zprávu.