Oživím vlákno, koupil jsem Evaporust normalne na eshopu v cechach, 5ti litrovy kanistrík za neco pres litr bez daně, zkusil jsem prvni pokus. Pár kleštin ERek, namočeno pres noc asi dvacet hodin, za mě celkem dobry
Vytvořilo to na nich takový cerny povlak, smyto horkou vodou, klestiny vypadaji ze na nich nezbyl rez, lehce matné, vyfoukane do sucha vzduchem, konzervace olej.
Závěrem, funguje to, nemam s ničím posouzení, zkusim něco fakt rezaté a uvidím
Odrezovací lázeň
Mne ted prozmenu vytekly Ikea alkalicke baterky v presne vaze.
Nastesti to chytlo jen tu dratenou dvoj pruzinku pro baterky.
Ale fest, normalne byla cela oranzove rezava.
Namichal jsem si vlastni Evaporust (citronova, soda, detergent viz nedavne tema vedle) a nechal chelataci udelat to co umi. A dobry, za 10 minut pruzinka skoro jak nova, akorat bez te niklove povrchovky teda
Nastesti to chytlo jen tu dratenou dvoj pruzinku pro baterky.
Ale fest, normalne byla cela oranzove rezava.
Namichal jsem si vlastni Evaporust (citronova, soda, detergent viz nedavne tema vedle) a nechal chelataci udelat to co umi. A dobry, za 10 minut pruzinka skoro jak nova, akorat bez te niklove povrchovky teda
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo
Zjistil jsem že vytečou mrchy všechny, nezáleží moc na značce
Jediné co nevytekly jsou originál Casio, našel jsem před časem svoji kalkulajdu ze střední, nejen že po těch skoro 30ti letech nevytekly, ale ona šla kupodivu zapnout
Sice byly číslíčka trochu došediva, ale normálně běhala a počítala, z čeho to ti japonci tenkrát dělali, to už dneska nejde vyrobit, protože by se z toho asi Gréta zcvokla
Na hobíka to asi jde...
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber a tak
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber a tak
Vyrobit by to šlo jako fík, akorát bys za jednu baterku nechtěl dávat 150Kč
Je to jako se vším, dřív se výrobci předháněli, kdo to bude mít lepší, trvanlivější, propracovanější.
Dneska se předhánějí v tom, kdo stlačí náklady na minimum aby byl konkurenceschopnej a přežil.
Holt nová doba blahobytu a přebytku
Je to jako se vším, dřív se výrobci předháněli, kdo to bude mít lepší, trvanlivější, propracovanější.
Dneska se předhánějí v tom, kdo stlačí náklady na minimum aby byl konkurenceschopnej a přežil.
Holt nová doba blahobytu a přebytku
Charon> jasne, ty alkaliky v AA a AAA dnes proste tecou a ani nemusi byt vybine nebo stare. Zlate ZnC, ty maji sice mensi kapacitu, ale netecou.
Ja to spis daval jako ukazku toho domaciho Evaporustu.
Ja to spis daval jako ukazku toho domaciho Evaporustu.
TOS S28, DIY CNC, Holzmann ZS-40HS, Prusa Mk3s+MMU2s, Bambu X1C Combo