3D obrábění ETC
- Mrosconi
- Kontaktovat uživatele:
Ciao,
nevíte proč mi nechce Fusion obrobit ten šedý kousek nahoře? Nebo jinak.. Je to čelo, které bylo zarovnáno a mělo by bát v -0,1mm výšce. Pak to mám tedy celé obrobeno níž. Nechápu to.
Jemné kroky jsou nastaveny na 0,1mm. obrábět má celek až do hloubky -50,1mm. To udělal, ale ten vrch prostě ignoruje.
nevíte proč mi nechce Fusion obrobit ten šedý kousek nahoře? Nebo jinak.. Je to čelo, které bylo zarovnáno a mělo by bát v -0,1mm výšce. Pak to mám tedy celé obrobeno níž. Nechápu to.
Jemné kroky jsou nastaveny na 0,1mm. obrábět má celek až do hloubky -50,1mm. To udělal, ale ten vrch prostě ignoruje.
Nastavit vyšší polotovar v nastavení. Ne u operace, ale u hlavního nastavení. Pokud dáš jen vyšší výšku polotovaru u dané operace, tak to z nějakého důvodu ignoruje.
Tohle mi taky občas udělá, pánbůh ví proč, ale vždycky to šlo v pohodě někde donutit aby to udělal taky.
A ostatně jaký je problém přidat další operaci, třeba "čelo"
Tohle mi taky občas udělá, pánbůh ví proč, ale vždycky to šlo v pohodě někde donutit aby to udělal taky.
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit
-
- Kontaktovat uživatele:
Naco by mal inu vysku polotovaru v operacii ako v setupe?Pipik píše: ↑24. 9. 2024, 4:45 Nastavit vyšší polotovar v nastavení. Ne u operace, ale u hlavního nastavení. Pokud dáš jen vyšší výšku polotovaru u dané operace, tak to z nějakého důvodu ignoruje.
Ten face davam ako prvu operaciu automaticky skoro vzdy takze tiez nechapem ale neva...
- Mrosconi
- Kontaktovat uživatele:
No já to mám tak. V prvním kroce dělám celé čelo abych srovnal výšku. Materiál je předobrobený a zaúhlovaný, takže vážně stačí jen 0,1mm, Materiál je samostatný objekt, takže to beru z tvaru. Horní strana je jen o těch 0,1mm výše.
Jasně, není problém to líznoout ale jde mi o princip. Nevím kde jsem udělla chybu. Čelo obrobku je správně na -0,1mm. Spodek na -50,1mm. To vše sedí. Vypadá to, jako by to nevzalo tu předchozí operací, tedy to čelo.
No musím na to ještě kouknout.
Jasně, není problém to líznoout ale jde mi o princip. Nevím kde jsem udělla chybu. Čelo obrobku je správně na -0,1mm. Spodek na -50,1mm. To vše sedí. Vypadá to, jako by to nevzalo tu předchozí operací, tedy to čelo.
No musím na to ještě kouknout.
- Mrosconi
- Kontaktovat uživatele:
K těm výškám. V prvním kroce jsem sebral 0,1mm jako čelo. Druhý krok tedy začíná ve výšce -0,1mm. Je to jinak nsž jsem si myslel a už vůbec nechápu proč je to tak. On jakože nedoobrobil tu horní část. Prostě posledních 10 vrstev které by odpovídaly výšse -1,1 až -0,1mm vynechal.
Nic jsme nikde nenastavoval. Vše jako vždy a teď toto:(
-
- Kontaktovat uživatele:
Posli mi ten subor, alebo sem daj screeny tej adaptive operacie...Mrosconi píše: ↑4. 10. 2024, 4:10 K těm výškám. V prvním kroce jsem sebral 0,1mm jako čelo. Druhý krok tedy začíná ve výšce -0,1mm. Je to jinak nsž jsem si myslel a už vůbec nechápu proč je to tak. On jakože nedoobrobil tu horní část. Prostě posledních 10 vrstev které by odpovídaly výšse -1,1 až -0,1mm vynechal.