Ahoj kamarádi
nemáte někdo odřezek materiálu tloušťka min 35mm rozměru 200 x 170 a klidně lehce větší, co by mohl postrádat?
Stačí mi běžná konstrukční ocel, jakákoliv co půjde obrábět na klasice, co jsem sehnal prodají celý metr dvoustovky, někde i půl ale za děsnou cenu... teda nechci litinu. Samozřejmně zaplatím, moc díky
Konstrukční ocel
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Mílap ve vláknu Kovošrot ukazoval docela pěkné odřezky, co jsou k vidění na Kladně:
viewtopic.php?t=7680&start=2445
Kdybych vedel ze tam jeste jsou tak tam dojedu a koupim i do syslátů, ale abych dojel a zjistil ze uz jsou pryč... Nemam to za rohem abych tam skocilHabešan píše: ↑25. 9. 2024, 7:18 Mílap ve vláknu Kovošrot ukazoval docela pěkné odřezky, co jsou k vidění na Kladně:
Ale samo diky
Na hobíka to asi jde...
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber a tak
Pěkný večer,
tahle hromada se zvětšuje postupně (zřejmě od jednoho dodavatele), tak tam vydrží dost dlouho než ji najednou odvezou. Tahle tam je už několik měsíců a minulý týden tam ještě byla. Ale mají i jiné laskominy, nerezové trubky, hliníkové jekly aj.
tahle hromada se zvětšuje postupně (zřejmě od jednoho dodavatele), tak tam vydrží dost dlouho než ji najednou odvezou. Tahle tam je už několik měsíců a minulý týden tam ještě byla. Ale mají i jiné laskominy, nerezové trubky, hliníkové jekly aj.
Blokový materiál se nekupuje u běžných dodavatelů válcovaných tyčí, ale u dodavatelů bloků, kteří řežou a pálí ze silných desek. Já mám dobré zkušenosti s fy. Valsteel (p. Dortík nebo p. Rapant). Cena není závratná a vypálí i tvary autogenními hořáky podle dxf.
Dekuji za kontakt, to vís my hobíci
Na hobíka to asi jde...