3D obrábění ETC
- Mrosconi
- Kontaktovat uživatele:
Tady je 3D model: https://drive.google.com/file/d/1ffbJf5 ... sp=sharing
3D Adaptive není jen hrubovací. Umí o i hezký finiš. Něco jsem někde podělal, protože předtím mi to dělalo správně. Nevíém proč je to tak.
3D Adaptive není jen hrubovací. Umí o i hezký finiš. Něco jsem někde podělal, protože předtím mi to dělalo správně. Nevíém proč je to tak.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zakazat ti to nikto nemoze ale nieje to urcene na dokoncovanie...Mrosconi píše: ↑4. 10. 2024, 7:29 Tady je 3D model: https://drive.google.com/file/d/1ffbJf5 ... sp=sharing
- Mrosconi
- Kontaktovat uživatele:
No když jsem dal "Define stock by MODEL", tak se mi vrch obrobil správně, ale zase se neodebral veškerý materiál, takže je to špatně.
Pak jsem zkusil použít nastavení jako: "Materiál jako v setupu" a je to dobře. Konečně.
Pak jsem zkusil použít nastavení jako: "Materiál jako v setupu" a je to dobře. Konečně.
-
- Kontaktovat uživatele:
No zasadny problem je vtom ze od adaptivu ocakavas finalny vysledok. Preto aj tie drahy trva tak dlho generovat. Ono to vetsinou nechava v Z-tku pridavok zhruba v hrubke tej minimalnej vrstvy (fine stepdown myslim). Rata si to nejake nasobky pri tvorbe vrstiev obrabania a ked to zrovna vyjde ze je ta hlbka delitelna hrubkou tej min. vrstvy tak ti to spravi nacisto (ak nemas stock to leave). ten smoothing je dobre pouzivat, a zase cim hladsie drahy maju byt tak je vhodne to dat vetsiu hodnotu - zmensi sa tym aj velkost programu ( menej jednotlivych drah). Je tam este vela faktorov ale vsetko to suvisy stym ze to je proste hrubovacia operacia a na finis tam mas kopec moznosti ktore ked vhodne zvolis pre kazdu jednotlivu oblast dielu tak vysledok bude lepsi a mozno aj rychlejsi ako toto...
- Mrosconi
- Kontaktovat uživatele:
Možné to je, ale mi to tak vyhovuje. Zkoušel jsem to dělat celé ručně a nebylo to rychlejší ani o moc lepší.
Když použiju na to finišovaní vrstvy po 0,1 nebo 0,2mm, tak je to pro mně dostatečně přesné.
Problém s tou horní vrstvou byl vyloženě v tom nastavení co jsem popsal. Už je to v cajku.
Díky všem a fajn den:)
Když použiju na to finišovaní vrstvy po 0,1 nebo 0,2mm, tak je to pro mně dostatečně přesné.
Problém s tou horní vrstvou byl vyloženě v tom nastavení co jsem popsal. Už je to v cajku.
Díky všem a fajn den:)