Já moc velké, ne. Scross, není stavěné na velké náklady
CNC pokec Havl. Brod 12.9.2024 16:00 - čtvrtek
- R - stick
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, že jsem včera na sraz nedorazil - bohužel se mi protáhl dovoz materiálu a jeho následná příprava a uskladnění. A navíc jsem zjistil, že musím koupat zvěř ..... Takže jsem to byl nucený odpískat.
BTW - s tou dopravou z Jihlavy do HB jste měli pravdu - absolutní inferno .... na trase tři uzavírky se semaforama - a já jsem jel ten úsek skoro hodinu a půl. Vezl jsem materiál a normálně ten úsek z HB do JI trvá tak max 20 minut ...
BTW - s tou dopravou z Jihlavy do HB jste měli pravdu - absolutní inferno .... na trase tři uzavírky se semaforama - a já jsem jel ten úsek skoro hodinu a půl. Vezl jsem materiál a normálně ten úsek z HB do JI trvá tak max 20 minut ...
Taky se připojuji.
Díky všem za hezký večer, pokec i "přebytky" a samozřejmě i Víťovi za organizaci - nemá to chybu.
---
2Hastroha - tak Ti moc díky, že jsi na mne nezapomněl.
---
Jsem uzmul ten zdroj 220V - neví někdo z čeho toje, popř. bližší info o parametrech?
Na výstupu je max 250W (3,3 / 5 / 12V).
Jen musí zjistit, které piny to jsou
Je jich tam hafo.
Díky všem za hezký večer, pokec i "přebytky" a samozřejmě i Víťovi za organizaci - nemá to chybu.
---
2Hastroha - tak Ti moc díky, že jsi na mne nezapomněl.
---
Jsem uzmul ten zdroj 220V - neví někdo z čeho toje, popř. bližší info o parametrech?
Na výstupu je max 250W (3,3 / 5 / 12V).
Jen musí zjistit, které piny to jsou
Je jich tam hafo.
Vydrž a sisli, určitě bude další sraz
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
... další až v novém roce, teď už je všude obsazeno
.
nabízím - ozvěte se kdo má zájem, pak Vám pošlu SZ s pozvánkou ať to nepropásnete.
.
nabízím - ozvěte se kdo má zájem, pak Vám pošlu SZ s pozvánkou ať to nepropásnete.
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů