Sponzoring
-
Posláno 1100.- Kč jako vánoční dárek na chod fóra .
( a dále 400.- za jeníčkovu slevu na regálu - ten samozřejmě ještě není postaven
).
Hezké vánoce všem
( a dále 400.- za jeníčkovu slevu na regálu - ten samozřejmě ještě není postaven

Hezké vánoce všem
Bart má bohužel trauma z BTC, což se zde momentálně projevilo tím, že osočil jednu skupinu lidí z nepřispívání na provoz fóra. Je nás pár, co ve vláknu ke kryptoměnám bitcoin poslední dobou obhajujeme/vysvětlujeme, a pouhým vyhledáním našich přezdívek v tomto "Sponzoring" vláknu se dá zjistit, že jsme dost často na provoz fóra přispěli. Za sebe mohu napsat i to, že jsem půjčoval tušírovací hranol jednomu ze členů fóra a s odměnou, kterou mi nabízel, jsem ho odkázal na sponzoring tohoto fóra.
Bartova poznámka mi tedy připadá nepravdivá a vyzval jsem ho, ať ji smaže. To odmítl, z toho důvodu bych tady zanechal svoji reakci.
Bartova poznámka mi tedy připadá nepravdivá a vyzval jsem ho, ať ji smaže. To odmítl, z toho důvodu bych tady zanechal svoji reakci.
No, mne to spis pripada na frustraci z promarnene prilezitosti ... tedy jestli to vyjde ...gaminn píše: ↑13. 12. 2024, 2:21 Bart má bohužel trauma z BTC, což se zde momentálně projevilo tím, že osočil jednu skupinu lidí z nepřispívání na provoz fóra. Je nás pár, co ve vláknu ke kryptoměnám bitcoin poslední dobou obhajujeme/vysvětlujeme, a pouhým vyhledáním našich přezdívek v tomto "Sponzoring" vláknu se dá zjistit, že jsme dost často na provoz fóra přispěli. Za sebe mohu napsat i to, že jsem půjčoval tušírovací hranol jednomu ze členů fóra a s odměnou, kterou mi nabízel, jsem ho odkázal na sponzoring tohoto fóra.

Muj hodne stary komentar k BTC byl, ze je to sance hodne malo prodelat a hodne vydelat ... tehdy ... zatim to tak vypada ... zatim ...
Nechme to byt ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Dělám to naprosto běžně, ale nějak nemám potřebu to zdůrazňovat...
Někdo napíše že je to sponzoring za věci ode mne, někdo ne, šumák
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Mozna byl primarni prpblem s temi btc chodit na forum mezi lidi kteri radsi voli cestu pracovat na dilne nez od klavesnice a veri vic realnemu zelezu nez virtualnimu zlatu. Tim nehanim bitcoin nebo snahu podleit se o info ale spis se pokousim naznacit ze tady na to asi nebude to spravne publikum.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Sekce "Prevazne nevazne", již dlouho existujícího topic "Kryptoměna". Nejsou spíš problém lidi, co to čtou, ačkoliv to pak z nějakého důvodu nedávají a v jiných nesouvisejících tématech pak útočí? Klidně to téma ale smaž/zamkni, pokud to tady fakt nedělá dobrotu.