Zdravím,
dnes zapnu PC a pustím soubor v SolidCAMu z předešlého dne a ...
Všechny naprogramované dráhy jsou v perdeli . Ukončím SolidCAM a ten hajzl s prominutím se ani nezeptá jestli ukončit bez nového uložení nebo ne. Chtěl jsem soubor znovu načíst, ale se přepsal.
Máte taky tuto špatnou zkušenost s tímto CAMem?
Solid CAM uložení souboru
obecně, když otevřu soubor a neudělám žádnou změnu, tak při zavření se na nic neptá, není totiž důvod.
pokud soubor otevřu a něco se mi nezdá, mohu zkusit "uložit jako" pod jiným názvem
pokud soubor otevřu a něco se mi nezdá, mohu zkusit "uložit jako" pod jiným názvem
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
-
Děs a hrůza. Když se to načetlo, zkoušel jsem upravit několik dráh. pak se to při ukončení uložilo. Vypnul jsem SolidCAM a znovu pustil a načetl soubor. Porad blbě.
Přítel po telefonu: Vypni PC a možná i 3x za sebou. Aiťák se rýpal do PC a povolil aktualizaci vidli.
Po druhém restartu soubor se načetl jak má a dokonce mé zásahy , když byl nefunkční , zapomněl. Takže už zase jedem. Jen v kanclu řeší po aktualizaci nefunkční tiskárnu.
Přítel po telefonu: Vypni PC a možná i 3x za sebou. Aiťák se rýpal do PC a povolil aktualizaci vidli.
Po druhém restartu soubor se načetl jak má a dokonce mé zásahy , když byl nefunkční , zapomněl. Takže už zase jedem. Jen v kanclu řeší po aktualizaci nefunkční tiskárnu.