Stavba CNC frézy
Něco jako ekologická katastrofa na Odře, vypouštíš jed ty chytrej.Modros píše: ↑24. 7. 2022, 12:14 Ja bych vam dal banana za duplicitni temata a potrebu pomahat lidem ktery si zalozej ucet jsou liny a pokladaj otazky...ale je to vas cas...tak si tu piste romany....frajer vam za to ani neplivne do ksichtu...pobere info a uz se tu neukaze
Nereagujte na me, delejte vypocty...at to ma typek dobre....nebo vas obvini ze ste mu poradili na hovno![]()
A je ti jasný že reaguješ na rok a půl starý příspěvekaDalbert píše: ↑19. 12. 2023, 9:54Něco jako ekologická katastrofa na Odře, vypouštíš jed ty chytrej.Modros píše: ↑24. 7. 2022, 12:14 Ja bych vam dal banana za duplicitni temata a potrebu pomahat lidem ktery si zalozej ucet jsou liny a pokladaj otazky...ale je to vas cas...tak si tu piste romany....frajer vam za to ani neplivne do ksichtu...pobere info a uz se tu neukaze
Nereagujte na me, delejte vypocty...at to ma typek dobre....nebo vas obvini ze ste mu poradili na hovno![]()

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Sice trochu off topic, ale Modros má bezmála pravdu. Borec se třemi příspěvky dá dotaz, dostane i nějaké vcelku rozumné odpovědi a ticho, ani "díky" ani nic jiného. No a po roce a půl borec se sedmi příspěvky hází kolem sebe sračky. Jó ta pravá vánoční nálada.

Po dalším roce zdravotních průserů stojím na nohou a údajně v cajku. Děkuji všem kterým jsem nepoděkoval a omlouvám se všem, kterým jsem se neomluvil. Sháním borce co mi podle mojí mechaniky frézky doporučí krokáče, drivery a vše potřebné a přirozeně ZA PRACHY mi to dá dohromady myslím tím zapojí, nebo poradí ZA PRACHY. Já se to na starý kolena nebudu do detailů učit. Na tomhle snad nic co by nebylo košér není, snad jen to, že používám diakritiku, protože naše mateřština ji má, což ti mobilní propadlíci patrně nepochopí.