Tak to jsem propasnul. Potřeboval bych jednu 7I97T. Prej se dají koupit někde v Evropě. Nevíte nekdo
Hromadná objednávka MESA karet
eusurplus.com tušímPetr Špůrek píše: ↑26. 3. 2025, 7:59Tak to jsem propasnul. Potřeboval bych jednu 7I97T. Prej se dají koupit někde v Evropě. Nevíte nekdo
Ale cenově to moc levněji nevyjde. Mají to o něco dražší a poštovný min 30E
Ten blbec, kterej to vyrobil, pač mu zapoměli říct že to nejde vyrobit 

-
Dík moc. Koukám těd na to. Ono to zas tak drahé nebude. Myslím že s USA bude doprava dost drahá. A neplatí se z USA i clo? A z EU to aspoň bude rychlejší. Spíš by mě zajímalo jestli nemáte s tím evropským obchodem nějaké zkušenosti.Pipik píše: ↑27. 3. 2025, 9:17eusurplus.com tušímPetr Špůrek píše: ↑26. 3. 2025, 7:59Tak to jsem propasnul. Potřeboval bych jednu 7I97T. Prej se dají koupit někde v Evropě. Nevíte nekdo
Na eusurplus jsem nakupoval jednou a vše bez problému, mesa dorazila tuším už do 4dnů. Pak už jsem vše nakupoval z mesanetu a nebo jsem se připojil k hromadné objednávce od pipika. Eusurplus je za mě předražený, jediná výhoda je asi rychlé dodání. CLA bych se nebál, není to tak drahé (co jsem platil naposledy zásilku z čïny tak se clo pohybovalo okolo 3%) spíše je okolo toho trocha vyplňování formulářů ale nic hrozného. Kolik stála doprava už si nevzpomenu ale když jsem koupil dvě mesy tak už byl mesanet se vším všudy o dost levnější než eusurplus.
-
Ještě se zeptám, jak často děláte hromadné nákupy u MESY? Že bych si kdyztak počkal.Pipik píše: ↑27. 3. 2025, 9:17eusurplus.com tušímPetr Špůrek píše: ↑26. 3. 2025, 7:59Tak to jsem propasnul. Potřeboval bych jednu 7I97T. Prej se dají koupit někde v Evropě. Nevíte nekdo