Magnetka rusanda 3E710B

Stroje zahranicni produkce, napr. z ciny a podobne, pouze podlozene informace o kvalite a potrebnych upravach takoveho stroje aby byl pouzitelny
Odpovědět
Charon
Sponzor fora

14. 4. 2025, 5:41

Moc diky oběma :!:
ja myslel prerovnat potom znovu nahozeny placatý, ne sinus
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
jergus.balaz
Kontaktovat uživatele:

14. 4. 2025, 7:10

Charon: aha, zle som pochopil.

Firmy čo majú veľa malých brusok to väčšinou robia tak, že na jednej bruske je priamo na stole nahodený sinusovy magnet, ten je tam stále a uhlové veci sa brúsia na ňom.
My máme brúsky rôznych veľkostí, a keď treba brúsiť vyšší kus na sinusovom magnete, ide na väčšiu brusku.

Čo sa týka toho magnetu, je dobré mať dva zdroje / riadiace jednotky. Jednou napajas hlavný magnet, druhou sinusovy. Niekedy potrebuješ mať vyuhlovany sinusovy magnet na robotu a odopinat kus / kusy, ale hlavný magnet potrebuješ mať zapnutý, aby sa sinus nepohol.
V piatok chalani brúsili nože na papier v sinusovom magnete, najskôr pozdĺžne ohrubovali nôž, potom sa celý sinusovy magnet otočil o 90 stupňov a nôž sa lizol priečne. Sinus stále zapnutý, hlavný magnet vypinas / zapinas.
BalazKovo.sk
Charon
Sponzor fora

14. 4. 2025, 7:49

Díky, to mě nenapadlo, že bych si třeba rozhodil usazený sinus sundáním obrobku...
Udělám to také tak, druhý zdroj, mám magnet na konektor na brusce, tak tam zapojím sinus a spodní dám na druhý zdroj trvale zaplý. Moc díky, ušetřil jsi mi slepou uličku vývoje :)
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Odpovědět

Zpět na „zahranicni produkce“