Poptávám výrobu tr. matice
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Mohl jsi to zadání zjednodušit/doplnit, když jako jediný víš, proč tam všechny ty složitější (a ne zrovna nejlépe okótované) fičury jsou a někdo by se třeba chytil.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vsak tam jsou jen dva presne prumery, vse ostatni je jasne.
Ze tam ma byt podpichniti v tom rohu protoze by tam radius od kudly vadil.... atd...
kdyz tam dam ten patvar z normy tak ze nekdo bude vymyslet tvarovy nuz na mikrony
kdyz neco nnei jasne netreba vytvaret sahodlouhe diskuze kdyz se staci zeptat
ze jsou veskere protikusy k dispozici na doladeni zavitu je asi taky vcelku jasne protoze proc bychom to delali kdyz bychom nemeli protikusy
ty presne prumery jsou pod lozisko, nemyslim si ze by tu nebyl nikdo kdo by neumel udelat prumer pod lozisko
Ze tam ma byt podpichniti v tom rohu protoze by tam radius od kudly vadil.... atd...
kdyz tam dam ten patvar z normy tak ze nekdo bude vymyslet tvarovy nuz na mikrony
kdyz neco nnei jasne netreba vytvaret sahodlouhe diskuze kdyz se staci zeptat
ze jsou veskere protikusy k dispozici na doladeni zavitu je asi taky vcelku jasne protoze proc bychom to delali kdyz bychom nemeli protikusy
ty presne prumery jsou pod lozisko, nemyslim si ze by tu nebyl nikdo kdo by neumel udelat prumer pod lozisko
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
vykres je a cist ho umi kazdy
vsude vyjma myslim dvou kot jsou volne miry
zapichy a zavity nejsou nejak extra tolerovany
z toho by melo byt jasne jaka plocka k cemu slouzi a jak se s ni crcat
nejsou definovane drsnosti
mockrat jsem delal s daleko horsimi vykresy
opacne tolerance (presah/volna) atd... musel jsem si domyslet ze to ma nejak fungovat a predelat to podle toho a poprosit o jednoduchy souhlas
tohle je jeste oproti tomu co bezne potkavam zlate
jde spis o to ze ten kdo to realne chce vyrabet tak se normalne dopta na to co mu neni jasne
divim se spis ze to nechce vyrabet vubec nikdo
vsude vyjma myslim dvou kot jsou volne miry
zapichy a zavity nejsou nejak extra tolerovany
z toho by melo byt jasne jaka plocka k cemu slouzi a jak se s ni crcat
nejsou definovane drsnosti
mockrat jsem delal s daleko horsimi vykresy
opacne tolerance (presah/volna) atd... musel jsem si domyslet ze to ma nejak fungovat a predelat to podle toho a poprosit o jednoduchy souhlas
tohle je jeste oproti tomu co bezne potkavam zlate
jde spis o to ze ten kdo to realne chce vyrabet tak se normalne dopta na to co mu neni jasne
divim se spis ze to nechce vyrabet vubec nikdo
-
Mě to naopak připadá logické.
Asi bude někde nějaký ďábel skrytý v detailu, že....
Jinak ty zápichy - a ten šlic pro to péro

No nic, on ten co to zkusí hlodat, jistě napíše, jak mu to šlo.
Já jsem si taky přírubu na soustruh co jsem poptával v prosinci musel vyrobit sám 
Nikdo z fora nenapsal ani do vlákna a nástrojárna poblíž řekla, že to vyrobit nejde (tzn. asi se styděli říct cenu).
Tady to bude podobný případ.
Kdyby jsi na to nespěchal tak by to pro mě byla výzva, ale když to spěchá tak se do toho namáčet nebudu

Nikdo z fora nenapsal ani do vlákna a nástrojárna poblíž řekla, že to vyrobit nejde (tzn. asi se styděli říct cenu).
Tady to bude podobný případ.
Kdyby jsi na to nespěchal tak by to pro mě byla výzva, ale když to spěchá tak se do toho namáčet nebudu

To máš těžko. Já třeba tyhle příruby v principu vyrábím, jen s menším kuželem. Abych ale nalícoval tuhle velikost, musel bych si na ni vyrobit nové měřidlo. To není problém, ale chvíli to trvá. Schválně jsem tvoje vlákno sledoval, jestli se někdo přidá se stejným požadavkem. Když bych ti spočítal cenu za jeden kus, vyšlo by to tudíž na nesmysl.
Ale možná tě podceňuju a ve skutečnosti třeba opravdu jseš výstřední milionář.
Ale možná tě podceňuju a ve skutečnosti třeba opravdu jseš výstřední milionář.

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ono i u tehle matice neni uplne moznost to nekde koupit. Holt zbyde nez respektovat trzni cenu nebo si to udelat sam..
Jinak pomalinku se to klube na svet..
Pak hodim nejaky fotky ale ted jsem par dnu sluzebne pryc..
Jinak pomalinku se to klube na svet..
Pak hodim nejaky fotky ale ted jsem par dnu sluzebne pryc..