Orlik 2-JSK na repas nebo dily

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Tomas88

4. 4. 2025, 5:56

Ahoj,
Nabizim kompresor orlik 2-jsk vhodny na repas. Kupoval jsem ho pred lety s motivaci, ze ho kompletne opravim, ale mam jine projekty a na tohle uz nemam dech a zabira misto.

Samotny kompresor jsem mel pusteny jen jednou hned po koupi a vsechno slapalo. Pak jsem ho zacal rozebirat. V nadobe byla smes oleje a vody. V horni casti uz to ma trochu lisku od kondenzatu, viz fotka. Elektromotor ma dle puvodniho majitele uplne nove vinuti, ale to jsem nekontroloval, takze tezko rict. Kompresor mel dle ocekavani uz vybehane valce, takze vhodne na vybrus. Ja mel v planu stejne kompetni repas, takze mi to bylo jedno. Chtel jsem si to delat sam s repasni sadou.

Jinak dily mam vsechny, jen uz jsem kazdy nefotil.

Bydlim kousek od Mlade Boleslavi smer Liberec

Cena 5000,-
Přílohy
IMG_1316.jpeg
IMG_1322.jpeg
IMG_1321.jpeg
IMG_1323.jpeg
IMG_1324.jpeg
IMG_1328.jpeg
Tomas88

15. 5. 2025, 10:01

Zkusim ozivit - komplet 2000,- nebo pujde do srotu
martasg1
Sponzor fora

15. 5. 2025, 10:56

Prosím o rezervaci do odpoledne, prohlídnu si kompresor co tady mám na zprovoznění, jestli je to stejný typ. děkuji pak SZ
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
martasg1
Sponzor fora

15. 5. 2025, 11:02

Jen dotaz na názor do pléna: co myslíte ta nádrž, můžu ji ještě použít? nebo už je to riziko? asi bych musel nechat udělat tlakovou zkoušku a dostal bych pak potvrzení, že OK nebo musí mít nádrže ten průkaz (passport)?
r4cv

15. 5. 2025, 1:14

Ja som si pre pokoj duse robil tlakovku na nadobu, ked som kupil skrutkoveho schneidera.
Revizaci s razitkom sa tvarili vseliako, tak to skoncilo kupou pumpy a robil som ju sam. Razitko nemam, na doma nepotrebujem.
martasg1
Sponzor fora

15. 5. 2025, 8:26

Ještě dotaz jak je velká ta nádrž a kolik váží? šlo by do Zboxu? :D
Modros

15. 5. 2025, 8:45

martasg1 píše: 15. 5. 2025, 8:26 Ještě dotaz jak je velká ta nádrž a kolik váží? šlo by do Zboxu? :D
Já myslím že do schránky by šel, když ho přeloží
Masso, stroje všemožný, autoservis, amatérské závody Nissan GTR
martasg1
Sponzor fora

15. 5. 2025, 9:18

Ahoj, pořád přemýšlím... ale asi bych si to nějak odvezl, teda pokud je to kompletní, na fotkách opravdu nejsou všechny díly. Zkus mi prosím napsat ty rozměry a jestli je na štítku nádrže váha, nebo to odhadni. děkuji.
Tomas88

16. 5. 2025, 6:25

Koukal jsem na to a delka je cca 1,6m, prumer 50cm a vaha neco pod 150kg

Jake dily chces nafotit, respektive co ti tam chybi? Mam to ruzne po regalech, tak se podivam.
Malakh

16. 5. 2025, 7:57

Dovolím si doplniť tá nádrž má cca 1.75 m dĺžku.

Pozri krytovanie kompresora a ventilátor,skoro všetko sa dá kúpiť, ale to krytovanie sa zle zháňa. Predpokladám koncentrické ventily sú ešte prilepené na hlavách.

Inak za 2k je to skoro zadarmo.
martasg1
Sponzor fora

16. 5. 2025, 8:51

Ahoj, dobře děkuju. Nemusíš nic už fotit. Hlavně to dát na jednu hromadu aby nic nechybělo. Na fotkách mi přijde, že tam nejsou třeba čela kde budou ložiska klikovky. Ale prostě aby to fakt bylo komplet abych to poskládal. Budu si muset pujčit přívěs, máš čím naložit? Když tak SZ.
Tomas88

17. 5. 2025, 9:16

Pro jistotu jsem nasrouboval dily co mam. Kliku, ojnice a pisty jsem tam nedaval. Jinak fotky krytu jsem taky udelal. Urcite ho mam komplet tak, jak jsem ho koupil. Nastartoval jsem ho jenom jednou po koupi, nechal natlakovat a pak uz rozebral a od te doby tady ceka.

Jinak co se tyka nalozeni, tak muzu nabidnout max svoje ruce. Navic ho ted mam ve sklepe/garazi, takze se musi vynest kousek 😁
Přílohy
IMG_1550.jpeg
IMG_1549.jpeg
IMG_1545.jpeg
IMG_1548.jpeg
martasg1
Sponzor fora

17. 5. 2025, 9:48

Dobře dobře tak to je dobře :D že je to kompletní.
Vynést kompresor asi není problém, ale ta nádrž tu naložíme spolu ručně na vozejk? Psal jsi 150kg a neni to čínka s úchopem na střed :lol: asi se to bude blbě objímat :lol: hhh a já mam nemocný záda dam tak max 50kg v téhle podobě abych zase nelítal půl roku po rehabilitacích :roll: bys musel pozvat nějaký bejky aby zabejčili :lol: u sebe už bych to z vozejčku sundal jeřábem. No hlavně, že bude sranda... nějak to snad s pomocí fyziky a páky dáme :D
Malakh

17. 5. 2025, 2:32

Najťažší na prenos bude ten elektromotor, cca 70-80kilo a nádrž na vozík v dvoch ľudoch by nemal byť problém. Keď som prevážal svoju, naložil a zložil som si ju sám.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“