Větší množství plexi materiálu jako "krmení" pro gravírku, laser nebo jako konstrukční materiál.
Původní použití: stojan na prospekty/časopisy.
Rozměr Lka cca 100 x 16 x 5cm tl. materiálu 4mm
rozměr Účka cca 100 x 16 x 5 x 6cm tl.materiálu 4mm
Cena 20Kč/ks
Osobní vyzvednutí Praha.
+
Soubor 20ks vysocesvítivých LED modulů + zdroj viz.foto
zdroj MW LPC-60-700, ledky TR-51 včetně difuzorů a Al chladičů
120Kč za soubor
Osobně Praha nebo zásilkovna.
Plexi materiál / polotovar + LED moduly
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Chlapy nějak se to u těch led modulů zvrhlo. Plexi je dost, modulů nikoliv.
Nabízel jsem jednu sadu, první z Vás chtěl 2 sady - fajn mám tak dám.
A v zápětí se hlásí další z Vás o další sady, ale to už asi neposkládám....
Pokud ano, dám vědět, ale další požadavky na tyto moduly už fakt nemají cenu, bohužel.
Nabízel jsem jednu sadu, první z Vás chtěl 2 sady - fajn mám tak dám.
A v zápětí se hlásí další z Vás o další sady, ale to už asi neposkládám....
Pokud ano, dám vědět, ale další požadavky na tyto moduly už fakt nemají cenu, bohužel.