Nabízím vřeteno z pro mě neznámé, zřejmě ČS frézky s dutinou Me32. K vřetenu mám ještě poškozený trn Me32x16x28 a redukci Me32/18. Vyměním za trny Mk3, Mk4 nebo klínovací nářadí Mk4 do horizontky. Nebo něco nabídněte.
Cena: za rum nebo něco Morse.
Me32 - vřeteno, trn, redukce
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
jawaremaker
Naposledy upravil(a) jawaremaker dne 11. 11. 2025, 7:34, celkem upraveno 1 x.
A to ruzove nahore jsi cetl? Pravidla jsou od toho aby se dodrzovalyjawaremaker píše: ↑11. 11. 2025, 5:06 Nabízím vřeteno z pro mě neznámé, zřejmě ČS frézky s dutinou Me32. K vřetenu mám ještě poškozený trn Me32x16x28 a redukci Me32/18. Vyměním za trny Mk3, Mk4 nebo klínovací nářadí Mk4 do horizontky. Nebo něco nabídněte.
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
-
jawaremaker
Omlouvám se, asi jsem to měl dát do ZDARMA. Je mi celkem jedno co za to získám, když to někomu udělá radost. Jak to můžu napravit?Charon píše: ↑11. 11. 2025, 5:16A to ruzove nahore jsi cetl? Pravidla jsou od toho aby se dodrzovalyjawaremaker píše: ↑11. 11. 2025, 5:06 Nabízím vřeteno z pro mě neznámé, zřejmě ČS frézky s dutinou Me32. K vřetenu mám ještě poškozený trn Me32x16x28 a redukci Me32/18. Vyměním za trny Mk3, Mk4 nebo klínovací nářadí Mk4 do horizontky. Nebo něco nabídněte.
V klidu, edituj svuj prispevek a pripiš tam třeba cena za čokoladu nebo rumjawaremaker píše: ↑11. 11. 2025, 6:20Omlouvám se, asi jsem to měl dát do ZDARMA. Je mi celkem jedno co za to získám, když to někomu udělá radost. Jak to můžu napravit?Charon píše: ↑11. 11. 2025, 5:16A to ruzove nahore jsi cetl? Pravidla jsou od toho aby se dodrzovalyjawaremaker píše: ↑11. 11. 2025, 5:06 Nabízím vřeteno z pro mě neznámé, zřejmě ČS frézky s dutinou Me32. K vřetenu mám ještě poškozený trn Me32x16x28 a redukci Me32/18. Vyměním za trny Mk3, Mk4 nebo klínovací nářadí Mk4 do horizontky. Nebo něco nabídněte.
A nebo zdarma, jak chceš
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz