Stavba CNC sústruhu na kľúč

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
QNX
Kontaktovat uživatele:

31. 7. 2010, 7:24

Kutyl: vždyť už jsem psal, že takovej soustruh tady zvládneme levou zadní. To je v podstatě vyřešená záležitost 8)
Kutyl

31. 7. 2010, 8:06

QNX píše:Kutyl: vždyť už jsem psal, že takovej soustruh tady zvládneme levou zadní. To je v podstatě vyřešená záležitost 8)
Aha, takže Ty a kto to zvládne? Si hovorca fóra? Prestaň sa predvádzať ako malý Jojo. Ľudia, ktorí majú ambície pustiť sa do stavby stroja, ma už dávno kontaktovali, takže považuj túto tému za uzavretú.
vvitty

31. 7. 2010, 8:55

Tak tim by se to tu zrejme dalo zamknout... doufam, ze se pak pochlubite s vyslednym strojem.
prichy

31. 7. 2010, 9:16

Kutyl: opravdu si myslis, ze tu jsi spravne? :roll:
Prichy
QNX
Kontaktovat uživatele:

1. 8. 2010, 9:20

Kutyl: Já do toho klidně jdu, kovohemil psal, že se také přidá ......... jenom potřebujeme ještě někoho s ledničkou (proč ji nutně potřebujeme jsem už také psal). Na té ledničce to trochu vázne, to je fakt, ale zatím to nevzdávám. 8)

vvitty: ale jo, to se klidně pochlubíme i my :-) , ale vypadat to bude úplně stejně jako lednička, jenom na ní bude stát PC s monitorem .......... ale na obrazovce zase jenom starej známej MACH. To si snad dokážeš i představit, ne? Co se zvuku týká, tak takovej mix kompresor ledničky+bzučení krokáčů+ šustění diamantového nástroje. Jo a jako bonus tam uděláme držák na lahváče( ten bude z karbonu, nebo z titanu, to ještě musím důkladně propočítat) ..... to aby se ta ledničky pořádně využila 8)
Kutyl

1. 8. 2010, 11:36

ONX, ak Si nadržaný na zákazku môžeš postaviť skoroštvorcovú kryštálku a nemusíš sa báť, honorár bude tučný. :roll: Pokiaľ Si samozrejme plnoletý.

PS: A pribaľ aj jeden raketový sporák na to ešte mám.
Naposledy upravil(a) Kutyl dne 2. 8. 2010, 1:42, celkem upraveno 1 x.
pipa
Kontaktovat uživatele:

2. 8. 2010, 12:11

Tak pane Kutyl, myslíš si, že si všeználek po pár nicneříkajících, spíš na něco silně poukazujících (každý nechť si domyslí) příspěvcích do fóra ?
Jestli jo, tak proč se zahazuješ na fóru pro hobbysty ?
www.tc-pipa.wz.cz
Kutyl

2. 8. 2010, 1:05

Pipa, ja úroveň fóra nezhadzujem, úroveň zhadzujú predovšetkým tí čo nedodržujú pravidlá. To, že som zadal dopyt aj na toto fórum je čiste moja slobodná voľba, a nebude ju nikto odmeriavať počtom príspevkov, lebo toto nie je vojna (akože veľký pes j....be malého). Ja prispievam na inom fóre, kde sa cítim viac platný, a nikto sa nemusí báť, že tu nedajbože budem prispievať.
Takže Pipa v prvom rade Si téma prečítaj od začiatku, volá sa
Stavba CNC sústruhu na kľúč ak máš niečo k veci, von s tým, ak nie, môžeš sa realizovať trebárs tu: http://www.sobestacnost.cz
Josef
Sponzor fora

2. 8. 2010, 5:54

Kutyl píše: Ja prispievam na inom fóre, kde sa cítim viac platný, a nikto sa nemusí báť, že tu nedajbože budem prispievať.
A nemáš nick Aeroomni?
Radek-B
Kontaktovat uživatele:

2. 8. 2010, 6:26

Klid,

mene je nekdy vice.
modernizace/repase CNC strojů a zařízení
automatizace/konstrukce
pipa
Kontaktovat uživatele:

2. 8. 2010, 9:16

kopat kolem sebe, to je vono :lol:
téma jsem samozřejmě čet, chceš superpřesný tyče z lehvnýho stroje bez brusky na superzáhadnej stroj. dávno se to tu odchýlilo od tématu, tak mě nepoučuj o pravidlech fóra :wink:
www.tc-pipa.wz.cz
Kutyl

2. 8. 2010, 2:43

Preboha živého čo to tu meleš, aké tyče, z akého "lehvnýho stroje", aký superzáhadný stroj? Takto to dopadne, keď sa odbočí od témy. Úplne sa Ti to pomiešalo v hlave. Skús Si ešte pozrieť obrázky a video, možno sa Ti polepší.

Momentálne vo firme brigáduje jeden sympatický študent, ktorého voláme Pipo. Je slušný, pracovitý a chápavý. Touto cestou ho pozdravujem.
Pavelono
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

2. 8. 2010, 7:05

Zdravim ....
Kutyl : Stavba CNC sústruhu na kľúč. to je tvuj prvni prispevek o cem jsem se docetl ze neco takoveho chces pak uz se ty prispevky odviji nejak od tematu a resi se tu neco co se toho netyka. Pokud bych mel o neco takoveho zajem tak uz bych urcite mel nejake plany nakreslene a predlohy, schanel bych od zkusenejsich rozumy a stoho bych si dal klady a zapory, ale takhle to asi nepostavis. Nic ve zlem nechci te od toho tady odrazovat a nebo nejak napadat ale cela diskuse je takova o nicem. :?
Prednes nejaky navrhy jak by to melo vypadat a uvidis jak ti tady hned poradi, ale takhle polemizovat o necem co ani asi nebude :?:

kutyl neber to prosim osobne ale ja bych sel asi na to jinak, za tu dobu od tve diskuse jsi moc nepokrocil tady .
QNX
Kontaktovat uživatele:

2. 8. 2010, 8:11

Kutyl: no, v každém připadě se dokážeš dobře uvést při příchodu na nové forum :lol: Co se raketového sporáku týká ......... třeba na něj nemáš. Já je za kýbl diamantů nedělám :-)
BTW má ten soustruh být na klúč, nebo na kliku?
Kdyby to bylo na kliku, tak dokonce ušetříme za ty krokáče.
Odpovědět

Zpět na „Nákup“