CZ_Pascal píše:No uz si nevzpominam jak dlouho jsem to pletl, ale to samozrejme neni finalni reseni. To bylo pouze kdyz jsem "ladil" ten svuj driver abych nemel v dratech takovej hokej.
Na frezku prijdou stinene dobre ohebne kabely do energo-retezu.
Kšanda leze z MESY 5i20 a XILINXy mi pouze chrani MESU a "směrují" signály na konektory (prostě takovy virtuální předrátování abych měl signály jak se mi hodí). Pro motory jsem zvolil klasiku síťovej kabel (čtyři kroucený páry) a pro koncáky je tam ještě nějakej na styl LPT ale s více pinama.
Teprve se to celý "rodí" a ješte dlouho potrvá než to bude tak nějak v použitelným stavu, ale už se dá pomalu identifikovat jaká hračka to bude až bude.
S tema Xilinkama je to zajimavy pocin , ale nebylo by jednodussi zmenit primo pin setup pro mesu ? Pouzivas klasicky sitovy kabel ? On je uplne super za cenu kterou stoji na takoveto veci. Osobne uz pomerne dlouho shanim lanko , ne drat, ten se lame. Ta vlajka na motoru osy Z bude doufam ceska

bo zatim to vypada na ruskou , nedej boze na cinskou

Mas strasne dlouhe rampy, to ty trapezy nedavaji sviznejsi pohyb predpokladam. Drivery ti generuji pomerne dost trolejbus efekt, tak at se ti to podari este doladit. Fandim.