soustruh SV18R
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Koupím SV18tku v dobrém stavu za dobrou cenu. Pro sebe a ideálně bez překupníků, jejich nabídky už znám. Lokalita Vysočina nebo brněnsko. Můžete nabídnout i jiné podobných parametrů jako SU32 atd. Předem moc díky jestli někdo o něčem víte.
Cena záleží na stavu, ale za slušnou SV18R je podle mě slušná cena 35t. Kč. Nebo snad máte někdo jinou představu? Rád se přiučím, bude to můj první soustruh, za stroj v doopravdy špičkovém stavu bych dal asi i více. Také záleží na vzdálenosti kvůli dopravě atd.
Co by to mělo být za točnou? Raději bych 1000 nebo 750, asi bych vzal i 1250, ale tam už bych měl problém s přepravou.
Co by to mělo být za točnou? Raději bych 1000 nebo 750, asi bych vzal i 1250, ale tam už bych měl problém s přepravou.
- Ben Ash
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Je to v Moravských budějovicích, cena je na hraně chtěli za něj 36K bez smlování (podnik) nevím jestli tam ještě je, můžu to zkusit ověřit a předal bych ti kontakt, nejsem na tom nijak zainteresován jenom o něm vím. Točnou už nevím, ale je to do metru víc ne.
Díky za zprávu, Moravské Budějovice mám 70km, to je dobrá vzdálenost, cena vpodstatě odpovídá mé představě kolik bych do toho vrazil. Zjisti mi tedy prosím jestli to tam ještě mají a nějaký ten kontakt, já už se s nimi domluvím. Ty o tom náhodou víc nevíš, myslím stavem, naživo jsi to asi neviděl? Za dobrý tip lahvinka něčeho dobrého, OK