Sháním palcovej 1/8" inbus šroubovák/bit. Nevíte prosím někdo, kde by se to dalo v Praze koupit ? Potřebuju to ideálně zejtra sehnat.. Případně nemáte někdo (ale perfekt stav, není to pro mě) ? Hledal sem na webu Fabory, ale buď to neumím, a nebo tam nemaj nic použitelnýho.
Lepší by byl šroubovák s délkou cca 70mm, ale stačil by i bit.
Poslední možnost by byla vzít nějakou tyčku z tiskárny a vybrousit to na diamantu, ale nejsem si jistej, jestli bych to dal úplně přesně, jelikož moje vybavení je velmi skromné, hlavně nevím, jak bych jednoduše udělal přesně 120° (děličku nemam).
Šroubovák/bit 1/8"
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Naposledy upravil(a) pipa dne 17. 11. 2011, 5:59, celkem upraveno 1 x.
www.tc-pipa.wz.cz
Bych to vybrousil s přídavkem, pak se to pokusil zakalit, a pak dobrousit na rozměr. Ale to je ta poslední možnost..
www.tc-pipa.wz.cz
- sonikmartin
Kdyby to nemusel byt sroubovak mel bych doma celou sadu Imbus klicu v palcových rozměrech.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Maj to normálně v Bauhausu, asi stodílnou sadu atypických bitů (a tenhle je mezi nima), stojí to celé asi pětikilo. Ale obávám se, že tomu taky bude odpovídat kvalita.
Aleš Procháska
Už jsem taky našel tyhle sady. Buď kvalitní, drahý, a nebo nekvalitní, čínský šméčka. Kvuli jednomu bitu se mi nechce kupovat celá sada, jednak že nechci šmelo, a za druhý nemam na pořádnou kvalitní sadu 
Přece to v Praze musí někdo prodávat, ikdyž je to v těchto končinách netypické zboží...

Přece to v Praze musí někdo prodávat, ikdyž je to v těchto končinách netypické zboží...
www.tc-pipa.wz.cz
Rousek mě napadl jako první, zejtra se tam stavím a pak dám vědět.
www.tc-pipa.wz.cz
Tak jsem byl u Rouska, sehnal jsem jen ty klasický Lka, výběr tam mají, všechny možný ty americký. Ale bity nebo šroubováky v palcích nemají. Takže to Lko říznu a vytočim na to nějakou rukojeť.
www.tc-pipa.wz.cz