jj ... to druhe vlakno celkem sleduju ...robokop píše:uplne korektni neni viz ty nejistoty na hranach kde to ma preklapet ktere se na beznem optickem encoderu nekonaji
bezne 8mhz mcu bez dekoderu q signalu co tu mam to nestiha a prave nepochyta ty kratky pulzy ktery tam nemeli bejt
ano mesa to zvladne o tom nepochybuju (a daleko vic)
ano ty mas mesu v supliku (ja ne)
asi nema smysl pouzit mesu na finalni aplikaci uz kvuli cene to fpga je to problem proto mam objednane cpldcka (prosim zkus cist to druhe vlakno bohuzel je to tu ted rozdvojene budes chapat co resim a jak to resim, takhle mas informace ponekud vytrzene z kontextu)
pri spravnem vyhodnoceni to nikam neujede (ano nikdo netvrdi ze ten signal dava spatnou polohu), vzdy jsem uvadel ze signal neni stejny jako u optiky je spinavy a mcu mi to nestihne uhlidad pri 8 mhz hidat 4 nesynchroni signaly 1mhz, tedy cekam na hradlove pole a jeste predtim jsem cekal na prachy protoze firma pro kterou delam (spis jsem delal) ma ponekud jine nazory na platebni moralku nez ja
Pouziti 4xCPLD mi prijde trochu nestastne, ale je fakt, ze vychazim ze svych zkusenosti a moznosti.