Magiho výzkumný ústav
-
Pokud jsem správně pochopil problém, tak by se to dalo taky vyřešit tak, že se vyvrtají díry extra do nějaké kulatinky a ta se pak osoustruží, př. zakalí a použije jako vedení vrtáku při vrtání načisto... případně to udělat vymakaně a se závitem, aby se to nemohlo hnout...
magi:dejsi bacha,aby se ti to tam moc nehromadilo
Až se v dílně nebudeš moc hnout, tak mi nějaký kousek můžeš poslat 

- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Já mám velikou dílnuQNX píše:magi:dejsi bacha,aby se ti to tam moc nehromadiloAž se v dílně nebudeš moc hnout, tak mi nějaký kousek můžeš poslat

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
magi: žádná dílna není tak velká, že by se nedala zaplnit.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Tak na tenhle manuál k tryskám Danfoss se vřele doporučuju kouknout. Sice je to celé anglicky, ale ty obrázky jsou úžasné
Myslím to celé vytisknu a Sabča to může vybarvovat místo omalovánek
Jedním slovem - krása.

Myslím to celé vytisknu a Sabča to může vybarvovat místo omalovánek

- Přílohy
-
- Danfoss návod trysky.pdf
- (837.67 KiB) Staženo 695 x
Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.
Magi: spalováním kafilerního sádla i spalováním vyjetého oleje vzniká voda ......... tak prostě ty své kotle uděláš kondenzační a budou z toho multigenerační jednotky, které budou produkovat i vodu 
Nebo začni využívat systémy pro hospodaření s dešťovou vodu, využívej šedou vodu, spalchovací záchod nahraď záchodem kompostovacím ................... možností je spousta.

Nebo začni využívat systémy pro hospodaření s dešťovou vodu, využívej šedou vodu, spalchovací záchod nahraď záchodem kompostovacím ................... možností je spousta.
- magi
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Ano, tahle pasáž mě tam vysírá ze všeho nejvíc: "pokles spotřeb pitné vody (zrušení potravinářských podniků) atd".pavlaxy píše:Zdá se že se blíží doba že budeme plátci za všechno co nebudeme odebírat![]()
jo zde na moravě je to samý,když neodeberu minimální dané množství,tak cena za kubík je dražší,mirenc píše:U nas na Slovensku uz to je, napr. cim menej plynu spalim za rok o to je drachsi na dalsi , pre mna nepochopitelne...pavlaxy píše:Zdá se že se blíží doba že budeme plátci za všechno co nebudeme odebírat![]()
![]()
a nad čím se rozčilujem,vždyť režijní náklady jsou vyšší,vyšší odměny a prémie,a při klesající spotřebě to holt musej nahnat na ceně, no a když nic nechcete a neutratíte, my z vás ty prachy stejně dostaneme.
příklad z letoška,před koncem srpna přišel návrh na zvýšení inkasa za plyn o 800 kč,přitom nám vraceli za rok 5000kč,usmlouvali jsme to na 200 kč,
a koncem srpna se dozvím ,že byl novelizován zákon o dodávkách energie,kdy bezdůvodné navýšení ceny je jeden z důvodů pro výpověď.nazdar!
občane zaplať nebo raději zdechni a neotravuj
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Mně by se víc líbilo, kdyby ta cena byla nějaké kx+q, k za odebraný produkt a q za provozovnání přípojky vody/plynu. Ale téhle kalkulace dle zdravého rozumu se asi nedočkáme.
Aleš Procháska