Při soustružení čela kudla mě udělá oblouk

Tovární CNC a apřestavby konvenčních soustruhů
RaS

26. 7. 2012, 7:11

mě připadá že tohle není ono, ten správnej šroub má přitahovat takovou přítlačnou podložku zespoda k vedení a tím to utáhnout, tenhle šroub by se přitahoval přímo do rybiny, pokud tam tedy není nějaká podložka z vrchu kterou by to přitahovalo.. tenhle šroub mě připadá že je na uchycení lunety..
podívej se kam ten šroub vede, pokud do vedení tak abys ho tím šroubem neničil..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
duroman

30. 7. 2012, 6:23

RaS píše:mě připadá že tohle není ono, ten správnej šroub má přitahovat takovou přítlačnou podložku zespoda k vedení a tím to utáhnout, tenhle šroub by se přitahoval přímo do rybiny, pokud tam tedy není nějaká podložka z vrchu kterou by to přitahovalo.. tenhle šroub mě připadá že je na uchycení lunety..
podívej se kam ten šroub vede, pokud do vedení tak abys ho tím šroubem neničil..
Lehce jsem ho zkušebně stahnul a posuv podélný již šel ztěžka ale ještě na to radši kouknu Díkes
Odpovědět

Zpět na „CNC soustruhy“