Barva na Pilousovi

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Odpovědět
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2012, 10:12

Tak jsem se dneska vytočil do vrtule, chtěl jsem si vyčistil pilouse, mimochodem kterého jsem kupoval jako nového před třičtvrtě rokem :!: . Samozřejmě komplet i s prachem na lakovaném rameni a svěráku. běžně když nevím čím je to nabarvené, tak vezmu první líh a většinou je to super, když nejde tak syntetika a pak aceton. Tak jsem dal líh na hadru a začal stírat, šlo to nádherně až do té doby, než jsem se podíval na hadru :evil: , bylo to i s barvou :!: , co udělalo jen na zkoušku ředilo už ani nebudu psát. Nejenom, že to ty kurvy ani nevykytují a jen to tak popráší tím "jakoby moderním" nástřikem přímo na odlitek, ale navíc podle mě to stejně stříkají v číně, kde si to pilous nechá odlívat jak jsem se dozvěděl při tom třičtvrtěroku co jsem na to po zaplacení zálohy čekal................
že to ale ty šmejdi natírají lihovýma fixama mě dostalo, jsem fakt nasranej :cry: :cry: , příští týden to teda rozhodně budu řešit, protože tohle je sajrajt nejhrubšího kalibru, je mě úplně jedno jestli to dojede nějakej číman nastříkat, ale něco s tím udělají.................celou dobu jsem se divil, že se na tom ta špína tak drží, ani hovado to z toho nedostane :cry:
Tady je to už všechno hore kokotom...........ach jo
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2012, 10:15

Ajaj. Já mám taky necelý rok starýho Pilouse. Asi taky udělám lihovou zkoušku :-)
Aleš Procháska
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2012, 10:24

prochaska píše:Ajaj. Já mám taky necelý rok starýho Pilouse. Asi taky udělám lihovou zkoušku :-)
Až zjistím, co je to za odstín ta modrá, tak to nechám namíchat v dvousložce a jak pojedu pilouse, kde mimochodem jezdím docela často, tak ji tam někomu v obchodním vrazím do prdele a ta bude držet :wink: ,...............oni poskládají super pilu (řeže to ve stovce na kolmici) a zkurví to barvou, komu budu tvrdit že jsem s tím spokojenej? řeknu: řeže pěkně, ale barva ti sleze za půl roku ....hovno, já mám vztek................
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

8. 11. 2012, 11:39

ty lihovky byli na siegu, beda jak jsi chtel chladit lihem, masina cela slezla
asi to je nejaka cinska barva
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Thomeeque

9. 11. 2012, 9:29

Dejte si tam Bilak, ten neodprejskne ;) (pro pamětníky)
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Miltech
Sponzor fora

9. 11. 2012, 3:59

Romane,myslím že Ti u Pilousů řeknou že jsi "provedl neodborný zásah" a otázkou bude jestli v tom lihu nebyl metyl. :D
Odpovědět

Zpět na „Prevazne nevazne“