Jo jo, s trochoidama jde všechno lépe

Myslim, ze ti unika dalekosahly psychologicky efekt teto akce.
Tak tak, na tyčích (tuším 16mm) a šrouby kuličkové, krokáče, drivery Leadshine,
Pěkná práce!!!! Patrně mne to bude inspirovat - používám taky jeden hodně nesmyslný rozměr zdrojovýho jacka, kterej sice stojí asi 15 korun, ale kvalitou je doslova na ho... při pájení tečou plasty a jelikož je to malej průměr tak se to taky každou chvíli láme. Nějaký kvalitnější provedení v tom rozměru prostě není k sehnání takže si to asi nakonec taky vyrobím, jen tu izolaci asi vytočím z teflonu, ale chápu, že jsi dělal ze zdrojů co bylo doma.Thomeeque píše: ↑9. 9. 2021, 10:32 On se dá na Ali najít i komplet kabel k tomuto ntb (kolík uvádí 1.0mm a řekl bych, že to sedí). Ale kdo ví, kdy by to sem dorazilo a jestli by to fakt sedělo, atd. Měl jsem chuť zkusit, jak mi takováto drobotina půjde. Plus samozřejmě vše, co píše PrcekNicméně dík za tip, možná něco přecijen objednám do zálohy pro případ, že by začal bastl haprovat, což je dost možné.
Tajné to není, ale neděláme to u nás ve firmě nýbrž ve firmě externí (my to neumíme), která na to má certifikát (výsledek letí do kosmu). Čili, my zbastlíme přípravek (u nich je to za raketu) a oni nabondují (taky za raketu)
No zábava, tak to jooThomeeque píše: ↑10. 9. 2021, 10:59 Dík za pochvalu!
Mě už to modelování ale skoro nic nestojí, kdysi jsem překonal první ostych, naučil se to a s každou takovou malůvkou jsem v tom zběhlejší. Na tomto jsem čistě kreslením strávil odhadem max. 5 minut. Nic proti papíru, úplně první nástřel jsem si na něm konec konců udělal taky, ale mě toto v dalších fázích vyhovuje (a baví) víc.