nekecej , mladý to považujou za blbost a zbytečnost .
Garáž
Moderátor: sysel
Přesně tak, letí to. Od 15 do 25 je ta správná doba něco začít budovat, na něco se zaměřit. Po třicítce jde už zdraví do hajzlu, a po 40 už je konec.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
jj zvykej si ,až se oženíš a budeš věčně v dílně tak je budeš potřebovat i doma 
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
tak u nás v dědině je to v pohodě nikdo nenadává ani v nedělu když potřebuju něco říznout né řezat celý den...ale sůsed starší pán říkal že si jeho syn bude dělat kovárnu a že přivezl buchar ajax...kurňa přestěhovali jsme sa do dědiny aby byl větší klid od silničního hluku a buchar no...tak kovárnu zbudoval a jak pusti buchar tak v kuchyni poskakovaly taléřky a to je ten soused přez jeden barák...naštěstí ho to přestalo bavit asi po měsíci....flexa je o proti tomu líbivý zvuk hudebního nástroje
zkus si s těma sousedama promluvit než to začneš dělat...
jo ještě takový poznatek kámoš má dílnu ve starém baráčku kde jsou cihly z kotovic a stojíš před barákem a neni nic slyšet
jen když si přímo u okna...pošpekuloval bych nad použitým stavebním materiálem a aspoň ze starany k sousedům dal protihlukové okno pokud tam okno bude....
vysavače s rotačním kartáčem dělají hrozný kravál
zkus si s těma sousedama promluvit než to začneš dělat...
jo ještě takový poznatek kámoš má dílnu ve starém baráčku kde jsou cihly z kotovic a stojíš před barákem a neni nic slyšet
jen když si přímo u okna...pošpekuloval bych nad použitým stavebním materiálem a aspoň ze starany k sousedům dal protihlukové okno pokud tam okno bude....
vysavače s rotačním kartáčem dělají hrozný kravál
Gdyž sa chce, tak ide fšecko...
Takže jsme loni skoro řešili CNC kočárek a letos se mám připravit na to?
Zkusím si s něma promluvit.
Včera mi přistáli první výkresy
Jinak okno na tyhle sousedy nebude a ještě pro jistotu dáme silnější polystyren, a mamka chce možná udělat nějaký betonový ten tenký plot a před to rozestavět stromky. A uvnitř na tu stranu mám vymyšlený skříně.
Zkusím si s něma promluvit.
Včera mi přistáli první výkresy
Jinak okno na tyhle sousedy nebude a ještě pro jistotu dáme silnější polystyren, a mamka chce možná udělat nějaký betonový ten tenký plot a před to rozestavět stromky. A uvnitř na tu stranu mám vymyšlený skříně.
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Tak jsem měřil hodnoty na pozemku a řešit hluk asi nemá cenu
45 dB byl průměr, když nikdo neřval, 55 dB když projel 2 km daleko vlak cca., 80 dB když řvaly děti
Takže pohoda.
Dnes mi přistáli výkresy garáže

Dnes mi přistáli výkresy garáže
Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel