Nová sekce - bazar pro soukromou inzerci
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
ono asi k nově zakládaným prodejům vzniknou nově vlákna, kde budou odkazy na samostatnou inzerci.... to bude věru slušný hokej, ehmm přínos 

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
- STROJIRENSTVI.CZ
Tak vy taky nic nepochválíte...
nechme to na lidech, ono si to nějak sedne. U strojnických tabulek bylo taky některými prorokováno, jaký je to nesmysl, a po necelém roce provozu tam máme skoro čtyři tisíce registrovaných, takže asi tak.

-
Registrace vůbec nevypovídá o užívání a užitnosti.
Kolik lidí se zaregistrovalo a po projití obsahu se již znovu nepřihlásilo???
Každý má jiný názor.
Třeba mě stávající inzerce vyhovovala. Kouknul jsem na nové příspěvky a prošel jsem si co mě zajímalo a občas i něco zajímavého nakoupil.
Každý má jiný názor.
Třeba mě stávající inzerce vyhovovala. Kouknul jsem na nové příspěvky a prošel jsem si co mě zajímalo a občas i něco zajímavého nakoupil.
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To uz je ted trosku s krizkem po funusu. V minulosti bylo opravdu hodne negativnich ohlasu na inzerci ve foru a minimum pozitivnich, takze se rozhodlo pro presun. Ted uz je to v behu a honza do toho nainvestoval znacne penez. V liste s reklamou ty inzeraty budou videt takze o nic neprijdes. Ti co o bazar nejevi zajem vubec si tu listu muzou vypnout prostrednictvim druhe sablony.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
- STROJIRENSTVI.CZ
Nevím na co pořád narážíte, jako byste si přál, aby to prostě nefungovalo jen proto, že na to vy osobně máte jiný názor. Do těch tabulek jsou desítky tisíc přístupů měsíčně... mně to jako argument pro další rozvoj webu stačí.
HonzaHorka píše: ↑5. 7. 2020, 11:15 Registrace vůbec nevypovídá o užívání a užitnosti.
...
- STROJIRENSTVI.CZ
Díky za tip.
Ono tam podle ČSN hledat lze - přes vyhledávací pole zcela nahoře v záhlaví, např.: https://www.strojirenstvi.cz/vyhledavan ... N+ISO+2553
Akorát vám to vypíše samotnou normu, ale ne přímo to vyhledané označení. Zapracujeme na tom, ať je to přehlednější.
Ono tam podle ČSN hledat lze - přes vyhledávací pole zcela nahoře v záhlaví, např.: https://www.strojirenstvi.cz/vyhledavan ... N+ISO+2553
Akorát vám to vypíše samotnou normu, ale ne přímo to vyhledané označení. Zapracujeme na tom, ať je to přehlednější.
-
To byla pouze reakce na předložena čísla.
Pokud jsou tam opravdu desítky tisíc přístupu měsíčně tak potom je to zdřejmně ok, ale tohle číslo jsem neznal.
Rozhodně si nepřeji aby to nefungovalo, pokud se to postupně vypiluje a bude to ok tak proč ne?
Nemám pouze moc rád nefunkční a nedodělané věci. Pokud se to dotáhne bude tu určitě všem ku prospěchu a rád to i pochválím.
Pokud jsou tam opravdu desítky tisíc přístupu měsíčně tak potom je to zdřejmně ok, ale tohle číslo jsem neznal.
Rozhodně si nepřeji aby to nefungovalo, pokud se to postupně vypiluje a bude to ok tak proč ne?
Nemám pouze moc rád nefunkční a nedodělané věci. Pokud se to dotáhne bude tu určitě všem ku prospěchu a rád to i pochválím.
- STROJIRENSTVI.CZ
Díky. Na zlepšeních pracujeme prakticky nepřetržitě.
HonzaHorka píše: ↑5. 7. 2020, 11:59 To byla pouze reakce na předložena čísla.
Bazar urcite vypada dobre. Jen bych za sebe nejak znemoznil strojove cteni emailu (popr. i tel. cisla) u inzeratu. Uz takto mi chodi kolem 100 spamu denne.
Je lepsi vlastnit nastroje, ktere clovek nepotrebuje, nez potrebovat ty co nema.
- STROJIRENSTVI.CZ
- STROJIRENSTVI.CZ
Děkujeme za pochvalu.
Zveřejnění e-mailu v inzerátu není povinné (povinná položka je jen telefon).
Nicméně, doplníme tam ještě funkci, kde při zadávání inzerátu přímo uvedete, jaký kontakt si přejete nechat zveřejnit, zda e-mail, telefon nebo oba.
Zveřejnění e-mailu v inzerátu není povinné (povinná položka je jen telefon).
Nicméně, doplníme tam ještě funkci, kde při zadávání inzerátu přímo uvedete, jaký kontakt si přejete nechat zveřejnit, zda e-mail, telefon nebo oba.
- STROJIRENSTVI.CZ