Co to pro nás EU připravuje?
Moderátor: sysel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Ale jak to souvisi s mymi argumenty?
Tzn. Kdyz nekteri obyvatele urcitych vyloucenych oblasti cr maji problemy s neprizpusobivymi sousedy ma se rozjet masova deportace. Nebo genocida?
Tzn. Kdyz nekteri obyvatele urcitych vyloucenych oblasti cr maji problemy s neprizpusobivymi sousedy ma se rozjet masova deportace. Nebo genocida?
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Porad mi neni jasne, proc se ti mistni soudruzi, co nenechaji na NATO/EU/zapadni kulture nit suchou a sebemensi prd je jim spoustecem blabolu (duchod 75 let ... apod, okupacni armady NATO/USA ... ), neseberou a nemigruji pryc z tohoto bahna, pripadne primo tam (Rusko a pod).
Na rozdil od Ruska a podobnych svobodnych zemi nepotrebuji bumazku na presun v ramci zeme, natoz ze zeme ...
Jsou ponekud (ne)konzistentni ve svych dejme tomu postojich ...
Zase se tady rozjizdi zcela zbytecna - no, diskuse to neni ...
Nebo to zase ponekud souvisi s tim, ze soudruh Lavrov na nejakem tom jejich shromazdeni chvalil ruskou diplomacii ...
?
Na rozdil od Ruska a podobnych svobodnych zemi nepotrebuji bumazku na presun v ramci zeme, natoz ze zeme ...

Jsou ponekud (ne)konzistentni ve svych dejme tomu postojich ...

Zase se tady rozjizdi zcela zbytecna - no, diskuse to neni ...

Nebo to zase ponekud souvisi s tim, ze soudruh Lavrov na nejakem tom jejich shromazdeni chvalil ruskou diplomacii ...

Naposledy upravil(a) lapa dne 15. 2. 2023, 11:28, celkem upraveno 1 x.
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Ne, nebudes utikat, ale svobodne migrujes do mnohem svobodnejsi zeme, kde si krasu zitrku ani neumis predstavit ...

To, ze ses tady narodil, nebylo tvoje rozhodnuti, ale se svou budoucnosti uz muzes nalozit podle sveho rozhodnuti.
A protoze tady nas ceka jen hruza nejvetsi, tak je logicke, ze pujdes za lepsim - a nas tupce nevidome, tady samozrejme nechas svemu (tj. nasemu) hruznemu osudu ...
Ale nejsem hoden tvych krasnych nazoru, tak uz je ani neuvidim ...
Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
že im vytrtkali všetky kurvy(česky, slovenky, ukrajinky, rumunky, polky...)Britt píše: ↑15. 2. 2023, 11:20To není konspirace. Není problém si dohledat, co říkají obyvatelé v okolí americké základny Ramstein.robokop píše: ↑15. 2. 2023, 11:13 Tak uplne tak bych to nesrovnal. Jsou tam nesrovnatelne rozdily.
Treba ze ti z 68 nas napadli. Kdezto ti co s nimi sjednavame PRIPADNY pobyt. By tu byli s nasim souhlasem.
Navic zde mame realnou hrozbu vojenskeho napadeni. A skutecne valky na nasem uzemi. Tehdy to byl strach z prilisneho rozvolenni atmosfery uvnitr nasi zeme.
Uplne nesrovnatelne veci.
Myslim ze takovehle srovnavani jako pises sem na toto forum nepatri. To je spise domenou konspiracnich webu a tamnich blabolu.

Třeba proto,že už je na to poslední šance..Přál bych Ti,abys stejně odpověděl i za deset,dvacet,třicet let. To co tady ten filalový sráč s partou estébákůanezávislých s podporou feťáků předvádí ,buďto skončí defenestrací anebo tím,že si sbalí kufry všichni,kdo můžou.. Já upřímně smýšlím stejně jako Ty,taky si říkám,kam bych lezl.?Ale naši haranti,kteří nemají ani ponětí o významu slova ,,vlastenectví a hrdost" ten názor ve většině nesdílí..
No jasně, a kdo dělá,ten taky ne,jen když neokrádá tenhle vytunelovanej stát..Když mi ukradli auto,jeli s ním po dálnici.Nemělo zaplaceno,přesto pachatele na kamerách z mýtních bran nenašli. Kdybych to řídil za stejných podmínek já,předpokládám,že už bych měl železa..
Naposledy upravil(a) david.2 dne 22. 2. 2023, 10:55, celkem upraveno 1 x.
Späť k dronovej "problematike":
podla tuto hysterky, predkladateľa klickbaitovej témy, by sme mali zaostávať aj za Hindustánom.
https://www.hindustantimes.com/ht-insig ... 78972.html
podla tuto hysterky, predkladateľa klickbaitovej témy, by sme mali zaostávať aj za Hindustánom.
https://www.hindustantimes.com/ht-insig ... 78972.html
Davide.2: bacha - pohybujes se už za hranou...
Když to po sobě čtu,tak jsem si uvědomil,že si to různá individua můžou vysvětlovat v můj neprospěch :Tedy,myslel jsem konkrétně s. Čunka a jeho přístup k neplatičům. Že se to osvědčilo je všeobecně známo,nejen místní,ale i vedení radnice si to pochvaluje (jde to tohledat i na netu.)Neplatiči si dokonce pomohli k luxusnímu bydlení,o kterém se jim ani nesnilo. Tudíž to NEPOVAŽUJU za nějaké psaní za hranou. Máme přece tzv,,svobodu názorů"ne?
David.2: až pochopíš, co je to tzv. kontext, tak se možná přestanes trapně vymlouvat
.
Vzdáleně mi to připomíná tu čerstvou senátorku Zwyrtek něco (nevím, jak přesně se jmenuje), co nejdřív šířila tu zprávu o šíření tubery Ukrajinci a teď se vymlouva, že si prý neproverila zdroj. Chudinka.... Prý je to snad i právnička.
Určitě taky svoboda názoru - proč si za ním sakra nestojí
?
Nejlepší verze pro tebe zatím je tedy to, že neumíš česky....

Vzdáleně mi to připomíná tu čerstvou senátorku Zwyrtek něco (nevím, jak přesně se jmenuje), co nejdřív šířila tu zprávu o šíření tubery Ukrajinci a teď se vymlouva, že si prý neproverila zdroj. Chudinka.... Prý je to snad i právnička.
Určitě taky svoboda názoru - proč si za ním sakra nestojí

Ty jsi zase chytrej,co?A co doma,dobrý?lapa píše: ↑22. 2. 2023, 11:07 David.2: až pochopíš, co je to tzv. kontext, tak se možná přestanes trapně vymlouvat.
Určitě taky svoboda názoru - proč si za ním sakra nestojí?
Naši ukrchlíci přece nemají žádné (u nás známé) nemoce,však kdyby nebyla válka,ani bychom je v našich nemocnicích nepotkávali.Tvrdili to v televizi,tak to musí být tzv. ,,pravda".