Radio trochu pocut, aj ked potichu, ono to vreteno naprazdno nepocut, akurat ten vzduch co do neho tlaci cez labyrint...
Matros asi 235 alebo 355 - odpad co som nasiel v regali...
Já vím, že po válce je každý generál, ale nebylo už jednodušší udělat i ten podbrus břitu na bnce, aby to vypadalo trošku profi ? vždyť ten podbrus uděláš pod úhlem v děličce a pak to jen dotočíš do konce nebo to uděláš nadvakrát, sám sem to tak dělal než sem si dodělal k obrazu svému podbrušovací aparát, aby to bylo podle mojeho...HonzaHorka píše: ↑12. 12. 2021, 8:40 Vzal jsem to na bn102 v děličce jen ručně točil. Podbroušení potom jen v ruce. Na těch pár děr mi to bude stačit.
Ak to dobre podbrusil a kazdy mu "berie" tak je to ok, ved ked stym nebude robit 100 dier....ovi-ivo píše: ↑12. 12. 2021, 8:59Já vím, že po válce je každý generál, ale nebylo už jednodušší udělat i ten podbrus břitu na bnce, aby to vypadalo trošku profi ? vždyť ten podbrus uděláš pod úhlem v děličce a pak to jen dotočíš do konce nebo to uděláš nadvakrát, sám sem to tak dělal než sem si dodělal k obrazu svému podbrušovací aparát, aby to bylo podle mojeho...HonzaHorka píše: ↑12. 12. 2021, 8:40 Vzal jsem to na bn102 v děličce jen ručně točil. Podbroušení potom jen v ruce. Na těch pár děr mi to bude stačit.
Ještě potřebuješ takovejdle kufřík s nářadím
Ahoj,