Co jste dneska bastlili?
No "kalibr" je trochu menší (osmatřicítka) a popravdě možná to budu nabízet i jako "taktickou" designovou propisku

-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jak za socíku. Kdo měl v garáži soustruh, byl ve výhodě
Mně teď upadl v myčce plastový šroubek (jakýsi polyamid, nejnevhodnější možný materiál pro tuhle aplikaci) a myčka přestala mýt, voda tekla plným průřezem ven, okruh ztratil tlak, ramena se netočila. Ještě v pyžamu jsem vytočil nový, samozřejmě z PPS (doufám, že výrobci nebudou muset opravit své tvrzení, že PPS není rozpustný v ničem na "s výjimkou tablet do myčky").

Aleš Procháska
slovy klasika.... a opraváři myček nebudou mít co žrát.. 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Přesně vloni na Vánoce jsem točil chybějící díl do sifonu dřezu. Holt ho zapomněli přibalit do pytlíku věcí. Reklamovat to by bylo minimálně na měsíc. Takhle jsem skočil do dílny a bylo za půl hodky hotovo. Od tý doby i moje žena ví, že mít doma soustruh je nutnost a od tý doby tímto směrem k mašinám už neřekla ani slovo. Stejně jako když zapadla s autem a já jí vytáh "zbytečným" traktorem, ale to jí vydrželo jen chvilku 

jenicek píše: ↑21. 12. 2021, 8:00 Přesně vloni na Vánoce jsem točil chybějící díl do sifonu dřezu. Holt ho zapomněli přibalit do pytlíku věcí. Reklamovat to by bylo minimálně na měsíc. Takhle jsem skočil do dílny a bylo za půl hodky hotovo. Od tý doby i moje žena ví, že mít doma soustruh je nutnost a od tý doby tímto směrem k mašinám už neřekla ani slovo. Stejně jako když zapadla s autem a já jí vytáh "zbytečným" traktorem, ale to jí vydrželo jen chvilku![]()

Cash Rules Everything Around Me
C.R.E.A.M
C.R.E.A.M
Honzo, taky mám takovou zkušenost. Doktořice žbrblala kvůli soustruhu. Když viděla, že na něm soustružím klobásy, tak ubrala a vyhrál jsem to letos na 1 Máje, když v kuchyni ruplo prodloužení u baterie. Za hodinu jsem měl hotové nové a voda tekla, tam kde má. 

-
Nevím proč, ale připomnělo mi to součástku z Merkuru. To asi nebude ten experiment co?HonzaHorka píše: ↑21. 12. 2021, 6:47 Dnes protáčení děr v plechových táhlech na jeden menší experiment...

Radek
FA3V_V20_CZ1337G_Pilous ARG130_Kowax GeniMig 250LCD_Orlík 2JSK75
Myslíš to rypadlo co bylo na viku stareho merkuru, to co se mi jako klukovi nikdy nepovedlo postavit?Radek335 píše: ↑21. 12. 2021, 7:08Nevím proč, ale připomnělo mi to součástku z Merkuru. To asi nebude ten experiment co?HonzaHorka píše: ↑21. 12. 2021, 6:47 Dnes protáčení děr v plechových táhlech na jeden menší experiment...![]()
Radek
Akorat on to bude mit ve skutečné velikosti

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
-
No jste dost vedle. To nejspíše honem tak nikdo neuhádne. Malá nápověda je, že jsou 4ks a je to pouze 20mm plech....
Hračka na kterou to je bude mít dle předběžného hrubého odhadu cca k 1t.
Jo a na lokomotivu to taky není.
Hračka na kterou to je bude mít dle předběžného hrubého odhadu cca k 1t.
Jo a na lokomotivu to taky není.