...co je doma to se počítá
Ahoj kamarádi
dneska sestavení šuplíků, vyrobil jsem si ne moc funkční nohu, tak jen dílna ne chata
Koupeno ještě zabalené na bazoši, výroba kupodivu amerika, poctivý plech, kvalitní pojezdy a komaxit. Na fotce je šest kousků, původně je to asi nějaké vybavení ordinacce, má to vzadu spoustu upevňovacích prolisů a ještě výztuhu, tak se to asi zavěšovalo. Krásně do toho pasují trny iso 40. A bylo to za pár stovek
dneska sestavení šuplíků, vyrobil jsem si ne moc funkční nohu, tak jen dílna ne chata

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
-
Keď vidím že si pridal príspevok do tejto rubriky, už ju otváram s tým, že sa zase naseriem akú šmakocinku si zase niekde vykutralCharon píše: ↑22. 4. 2023, 12:59 Ahoj kamarádi
dneska sestavení šuplíků, vyrobil jsem si ne moc funkční nohu, tak jen dílna ne chataKoupeno ještě zabalené na bazoši, výroba kupodivu amerika, poctivý plech, kvalitní pojezdy a komaxit. Na fotce je šest kousků, původně je to asi nějaké vybavení ordinacce, má to vzadu spoustu upevňovacích prolisů a ještě výztuhu, tak se to asi zavěšovalo. Krásně do toho pasují trny iso 40. A bylo to za pár stovek

Blahoželám, parádna kasňa!
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Ahojzverodoktor píše: ↑22. 4. 2023, 1:16Keď vidím že si pridal príspevok do tejto rubriky, už ju otváram s tým, že sa zase naseriem akú šmakocinku si zase niekde vykutralCharon píše: ↑22. 4. 2023, 12:59 Ahoj kamarádi
dneska sestavení šuplíků, vyrobil jsem si ne moc funkční nohu, tak jen dílna ne chataKoupeno ještě zabalené na bazoši, výroba kupodivu amerika, poctivý plech, kvalitní pojezdy a komaxit. Na fotce je šest kousků, původně je to asi nějaké vybavení ordinacce, má to vzadu spoustu upevňovacích prolisů a ještě výztuhu, tak se to asi zavěšovalo. Krásně do toho pasují trny iso 40. A bylo to za pár stovek
.
Blahoželám, parádna kasňa!
dík, rozesmál jsi mě

No já je koupil všecky co měl, ještě mi zbyly a uvidím kde se najde šikovné místečko

Podařilo se mi uloupit celkem vzácný kousek, sen každého garážníka
Dílna už je sice plná ale za cenovku 15tis jsem ho nemohl odmítnout
. údajně funkční ale tím systémem se asi ani nebudu zabývat a budu tam dávat linuxcnc. Takový malý soustruh a má celkem slušnou průchodnost, asi dodělám hydr. sklíčidlo a i s tažnou trubkou by se ø30 mohl vejít. jede to na dc servech ale asi tam půjde něco modernějšího, 8pozic v turretu, oboustranné otáčení turretu, nechybí ani koník a regál držáčků. celkem solidní mašina.

Dílna už je sice plná ale za cenovku 15tis jsem ho nemohl odmítnout

Závist 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
No nahlodal jsi me

-
- Kontaktovat uživatele:
Od 6 do 20 

Sm16, Avia Fnb25, Jones&Shipman 540ap