To bys taky musel přemotat sekundár

Co třeba univerzální regulovatelnej zdroj? Občas tu někdo shání tlustý trafa 24-48V, 50-60A.
Kolik tak +/- bejvá?
Snad každej šroťák je ,mám jednoho ve vyženěném příbuzenstvu a opravdu jsem od něj ještě nic nepřivez
Je to prostě tlupa debilů, s tím už nic nenaděláme.. Onehdá tam byly dlouhé vyvrtávací tyče do horizontky a nakrátili je,aby se vešly do beden.. Mraky cementačky,ještě Poldi, Stabilka v průměrech 30-100.. Soustruh SU 100,skončil v prášku..Stav jako ty brusky.. Tahle nileska je ale fakt pěkná a zachovalá,běhal jsem snad hodinu kolem,jestli by se to nespravilo..
Rmane,věř mi,že to BRH jsem prolezl důkladně a co je na tom poškozené, je jen hydraulika a rozvaděč,které vzali drapákem,jinak bruska samá je minimálně stejná,možná lepší,než mám doma.. Já vím..pětka za kilo,to je bratru dvaadvacet papírů a výsledek nejistý..Ale když jsem viděl tu zachovalost.. Je mi líto z ní oloupat jen pár drobností..tumlik píše: ↑27. 11. 2019, 9:00 jako staromilci mě to taky přijde samozřejmě líto, ale zase na druhou stranu když se bavíme o té BRH, má to 2t, na výkupu by za to chtěli na tuti minimálně 10kč/kg a pokud by to byli fiškusové co se tady poslední dobou vyrojili tak možná podstatně více, nevíš jak na tom jsou plochy, co čerpadlo, co vřeteno atd atd, spousta neznámých se spoustou budoucích investic a chybějících dílů, takže jak už tady psal dwpetr, očesat co jde vřeteník ,magnet , kliky, atd. ale domů bych to netahal ani kdyby to nebylo políbené drapákem protože už když to brali z nějaké haly tak to nebrali v rukavičkách
![]()
tohle vypadá že vyhrál dražbu nějakého kompletu přímo šroťák, byl jsem na třech a je to k pláči kdy borce je zajímal jen objem, hmotnost, výtěžnost při zaplacení lidí na rozebrání, na mašiny a prodávání serou, tohle jsou rychlé prachy....bohužel![]()