Já se nikomu neposmívám! Směju se (chlemtám?) nad svojí neznalostí elektrikářského názvosloví "pravotoč" a stačilo by mi to jednou větou vysvětlit nebo pouze poslat ten odkaz. Chápu, že pro některé odborníky mohu být i politováníhodný a doufám, že nikdy nebudou po mě nic opravovat.Charon píše: ↑10. 7. 2022, 11:46Co se chlemtáš, ty nedodržuješ pořadí fází? To tě teda lituju a nechtěl bych po tobě něco opravovat.
Místo posměšků si zkus dopnit znalosti prvniho ročníku učňáku, treba tady
http://www.odbornecasopisy.cz/elektro/c ... azi--12983
Co jste dneska bastlili?
V poho, on valí do mě, protože si myslí, že se mu chlemtám.Zdenek Valter píše: ↑10. 7. 2022, 12:47 To Charon - ta HellGripova poznámka se týkala původu strojene sledu fází
![]()

No jo, tak jsem za blba já, no nepochopil jsemZbýňa píše: ↑10. 7. 2022, 1:28V poho, on valí do mě, protože si myslí, že se mu chlemtám.Zdenek Valter píše: ↑10. 7. 2022, 12:47 To Charon - ta HellGripova poznámka se týkala původu strojene sledu fází
![]()
![]()

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Vůbec ne ! Se zájmem jsem si to přečetl // a myslím, že ne sám //. Každý není od elektriky a mě to přišlo stravitelně napsané i pro laiky.
Ale no.Zbýňa píše: ↑10. 7. 2022, 1:28V poho, on valí do mě, protože si myslí, že se mu chlemtám.Zdenek Valter píše: ↑10. 7. 2022, 12:47 To Charon - ta HellGripova poznámka se týkala původu strojene sledu fází
![]()
![]()
Pred rokom a niečo sa jedna predávala na Považí. To je všetko.