Máš to pěkný
Co jste dneska bastlili? Vytvareli....
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Ojoj, to bych nerad, tak to ještě přehodnotím (mnohem víc práce dala katalogizace než samotný organizér, ten byl celkem raz dva, takže to zase až tak bolet nebude), dík!
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
já si shodou okolností dělal taky tento týden držák, ale na W12 a B8, lakovaná překližka, ty popisy jsem teda trochu víc vyladil jak tomík páč ta březová překližka je svině a i s ostrým vrtákem jsem dumal jak zakrýt ty sem tam vyštípané boky
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Ten laser je sakra návykovej, viď? Taky furt zjišťuju, co všechno mi uspoří a vylepší
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Taky to máš pěkný
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Překvapilo mě, že ty díry vrtáte a ne frézujete.
Dotaz/tip: co by to udělalo, kdyby se napřed (před mechanickým obráběním) ta budoucí hrana ojela laserem?
Takže při vrtání/frézování by to řezalo materiál v místě, který kde by povrchová vlákna dřeva spálená a tedy přerušená.
Dotaz/tip: co by to udělalo, kdyby se napřed (před mechanickým obráběním) ta budoucí hrana ojela laserem?
Takže při vrtání/frézování by to řezalo materiál v místě, který kde by povrchová vlákna dřeva spálená a tedy přerušená.
Marlenka box, drevotrieskove dvierka zo starej kuchyne, konusovy vrtak z lidlu. Cca 3 roky v pohode, bez naznaku korozie.
Do ineho plechoveho drziaku na naradie z kovosrotu som si tlacil vlozky na mt2 nastroje.
Taku vlozku si viete spravit s hociakou prirubou a skyjete vystipane kraje aj keby ste dieru vrtali roxorom.
Do ineho plechoveho drziaku na naradie z kovosrotu som si tlacil vlozky na mt2 nastroje.
Taku vlozku si viete spravit s hociakou prirubou a skyjete vystipane kraje aj keby ste dieru vrtali roxorom.