Aha, to zní celkem věrohodně
když se nedaří :-(
Moderátor: sysel
Naposledy upravil(a) Thomeeque dne 11. 7. 2024, 11:18, celkem upraveno 1 x.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
A možno by bolo dobré sa pozrieť na to, že ten stykač má 51 000 hodín neustáleho cvakania pri každom cykle. Dnes vydrží stykač rovnako, ako kedysi, ked sa dimenzuje správne. Akurát kedysi sme mali "dva" typy v celom RVHP, dnes je na výber zo stoviek typov.Je to problém všech moderních stykačů a spínačů a víš proč? Protože cena.
A dopadlo to tak, že třeba Schneider v Písku (bývalý Elektropřístroj) odstěhoval linku na jističe někam do Maroka. Půlka jejich fabriky je prázdná. Kvalita už je taky někde jinde (jestli horší nebo lepší nechám na uvážení každého). No nic, jdu zase betonovat... 

-
Tisicinovy znackovy uchylkomer padol na dlazbu.. Na cucky.. 

Poloboh vetra a mora, hrdina mužov.. radikalny ultra heterosexual

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Ahoj
stáří a skeroza je tady! Udělal jsem si na kostce krásnej povrch, laserem nakreslil tvar, střed díry, prostě lenost měřit
Pak si říkám, škoda materiálu, proč dělat kýbl špon, vyříznu to na pásovce, zbyde mi kostička na potom a ušetřím čas na fence... Matroš 40ka, pila malá, šlo to pomaličku, pohoda, počkám, zatím udělám přípravu nástrojů atd.
Telefon, musím vyběhnout do kanclu, říkám si, bude to minimálně hoďku řezat, pohoda, vyřídím za deset minut. No samo jsem na to zapomněl, pila dojela srkz, kurva
No a mám dva kusy místo jednoho, ach jo
stáří a skeroza je tady! Udělal jsem si na kostce krásnej povrch, laserem nakreslil tvar, střed díry, prostě lenost měřit

Telefon, musím vyběhnout do kanclu, říkám si, bude to minimálně hoďku řezat, pohoda, vyřídím za deset minut. No samo jsem na to zapomněl, pila dojela srkz, kurva

SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Na tohle jsou dobre ty debilni chytre telefony ...
Jakmile delam neco, co bude vyzadovat zasah (vlozit matice do 3D vytisku apod.) nebo ma omezeny cas, aby se (ne)udelalo neco, tak okamzite si davam upozorneni (budik na urcity cas, ktery je nutno spravne nastavit

Obvykle to skvele zafunguje, jen nesmim zapomenout nastavit to upozorneni

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Přesně to dělám taky, jednou mě to vyškolilo, když jsem šel dopouštět vodu do studny z vrtu, pak se zakecal se sousedem a pak jsme se sebrali a šli za horkého letního dne do hospody. Když jsme se po půlnoci vraceli, tak jsme šli po tmě a už asi 150m od baráku bylo na silnici vody jak po prudkým dešti, tak jsme se divili, kde se to tam vzalo 

No a od te doby je to uzemi urcite vedeno u pojistoven jako povodnove/zaplavove - voda tam prece byla, ne ze ne ...

Vsechno je dobre pro neplneni v pripade plneni

Kostka těžko vysvětlí úsečce, natož bodu, že život má i jiné dimenze než má ten jejich ...
Už to máš svařený?Charon píše: ↑9. 10. 2024, 8:41 Ahoj
stáří a skeroza je tady! Udělal jsem si na kostce krásnej povrch, laserem nakreslil tvar, střed díry, prostě lenost měřitPak si říkám, škoda materiálu, proč dělat kýbl špon, vyříznu to na pásovce, zbyde mi kostička na potom a ušetřím čas na fence... Matroš 40ka, pila malá, šlo to pomaličku, pohoda, počkám, zatím udělám přípravu nástrojů atd.
Telefon, musím vyběhnout do kanclu, říkám si, bude to minimálně hoďku řezat, pohoda, vyřídím za deset minut. No samo jsem na to zapomněl, pila dojela srkz, kurva![]()
![]()