To mi hlava nebere toto
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
klucí, jdu do toho, potřebuju nějakej prímovej svěrák k frézce, tohle by mohlo bát ok, ne? Já myslím, že polyš by do toho chytit šel
No ale zpátky nohama na zem. Tohohle střelce předčil už jen ten maník, co prodával Wawerku schovaného pod vrstvou rzi a sena, s přírubou hozenou na dešti u plotu

No ale zpátky nohama na zem. Tohohle střelce předčil už jen ten maník, co prodával Wawerku schovaného pod vrstvou rzi a sena, s přírubou hozenou na dešti u plotu
předválečný soustruh Volman, protahovačka HMS 850, Gude MIG 192/6K, frézka F1J2
Pěkné. Ale jak drží tu pohyblivou čelist dole?
Už dlouho se chystám si uvařit nějaký podobný svěrák na zahradu. Dělám tam buď s agresivnímu chemikáliemi, nebo s něčím co dělá příliš velký bordel.
No vidiš. Ty sa chystáš už dlho a tu ti to Franta vyrobí do 2 dní aj s uschnutím farby

Dneska mne pobavil jeden vychcánek na sbazaru, jeho email je Ljiri@email.cz pokud někdo zná. Dal včera inzerát že prodá johanssonky za 2000,-, cena mi přišla dobrá, tak jsem mu napsal jestli by mi je neposlal na dobírku, poštovné samozřejmě platím. Dneska přišla odpověď, cituji:
nabídněte přijatelnou cenu pro obě strany.
v obchodě stojí přibližně 25 tis.
No co je tohle za kokotskýho ubožáka, to mi řekněte
No co je tohle za kokotskýho ubožáka, to mi řekněte

mne jeden člen tu na fóre napísal SS:brutal píše: ↑12. 11. 2020, 1:08 Dneska mne pobavil jeden vychcánek na sbazaru, jeho email je Ljiri@email.cz pokud někdo zná. Dal včera inzerát že prodá johanssonky za 2000,-, cena mi přišla dobrá, tak jsem mu napsal jestli by mi je neposlal na dobírku, poštovné samozřejmě platím. Dneska přišla odpověď, cituji:
No co je tohle za kokotskýho ubožáka, to mi řekněte![]()
Ahoj, mám to čo zhánaš ale nepredávam,len vymieňam.
Ja: ok, čo takého zhánaš....

On: jaj, vlastne všetko mám a nemám na to ani čas.
Spoznávaš sa ty údik

-
Sa chcel iba pochváliť 

SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
-
Náhodou jsem narazil na obrážečku zpracováním podobnou zde nedávno uveřejněnému svěráku.
https://www.youtube.com/watch?v=ryB7tC0cJhI
https://www.youtube.com/watch?v=ryB7tC0cJhI