Co jste dneska bastlili?
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
paklize sledujes i vlakno kolowratsky zazrak tak vis paklize nevis tak jen male upozorneni
ty drivery je vlastne dle autora vicemene takove pokusniceni ktere nema zarucene vest k funkcnimu vyrobku takze bych si nedelal zatim nadeje dokut thomequee nerekne ze to je uplne funkcni a dokoncene
ty drivery je vlastne dle autora vicemene takove pokusniceni ktere nema zarucene vest k funkcnimu vyrobku takze bych si nedelal zatim nadeje dokut thomequee nerekne ze to je uplne funkcni a dokoncene
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Je to mírně modifikovaný uDriver (přidal jsem jumper pro přepínání 75/100% Torque) s klasickou Toshibou (náklady na jeden modulek tipuju pod stovku). Prodávat určitě ne, ale jestli by sis chtěl někde nechat vyrobit plošňáčky nebo něco podle přiložených podkladů, tak s tim nemám žádnej problém, ale samozřejmě neručim za nicJuro píše:Co ta vysiel jeden driver? Planujes aj predavat? Aky to ma prud a napatie?

EDIT: Úzký destičky jsou jenom redukce pro připojení ke stávající oddělovací desce + uspávadla (každá pro dvě osy).
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
dnesni kratochvile
par informacnich fotek pro stavitele vreten
z toho fotoreportu plyne muj dotaz
kdyz upalim ten pahyl z te tyce a budu tam chtit udelat diru se zavitem predpokladam ze to bude prilis tvrde
nevi nekdo kdo by byl schopen na hloubicce do toho udelat diru se zavitem kdyby to fakt bylo prilis tvrde
delka po odstraneni pahylu je slabych 400mm
nove to delat cele nehodlam uz kvuli cene deloveho vrtaku 5mm x 500mm atd...
nahradni dil se asi objednat neda, hraji mrtveho brouka
par informacnich fotek pro stavitele vreten
z toho fotoreportu plyne muj dotaz
kdyz upalim ten pahyl z te tyce a budu tam chtit udelat diru se zavitem predpokladam ze to bude prilis tvrde
nevi nekdo kdo by byl schopen na hloubicce do toho udelat diru se zavitem kdyby to fakt bylo prilis tvrde
delka po odstraneni pahylu je slabych 400mm
nove to delat cele nehodlam uz kvuli cene deloveho vrtaku 5mm x 500mm atd...
nahradni dil se asi objednat neda, hraji mrtveho brouka
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
pěkná práce, čím jsi to frezoval?Engineer píše:Testování novýho nástroje a první hotový kousek XL řemenice (20T) frézované dělící metodou s finální kontrolou profilu na projektoru.
Ještě doladit pár drobností a výroba vpodstatě libovolný řemenice s profilem XL bude zvládnuta.
Potreboval som 6 ks srobikov do mojeho parneho motora,
Kedze som nic take nenasiel v ponuke obchodov, neostavalo mi nic ine iba vyrobit si ich..
Zavit M2 dlzka 6mm, 4mm diek je osustruzneny presne 1,98mm - Material Nerez - Sustruh Proma SM-300
Na obrazku ich je 10 ks, aj do rezervy, resp este som ich nekontroloval pod lupou...
Kedze som nic take nenasiel v ponuke obchodov, neostavalo mi nic ine iba vyrobit si ich..
Zavit M2 dlzka 6mm, 4mm diek je osustruzneny presne 1,98mm - Material Nerez - Sustruh Proma SM-300
Na obrazku ich je 10 ks, aj do rezervy, resp este som ich nekontroloval pod lupou...
Jednobřitej nástroj.Kvako1 píše:pěkná práce, čím jsi to frezoval?Engineer píše:Testování novýho nástroje a první hotový kousek XL řemenice (20T) frézované dělící metodou s finální kontrolou profilu na projektoru.
Ještě doladit pár drobností a výroba vpodstatě libovolný řemenice s profilem XL bude zvládnuta.
Dneska pěkně růčo - destička do nové elektroniky k zázraku™, pro kterou jsem se moudře rozhodl až po kompletní rozborce elektroniky stávající
Brou, T.

Brou, T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
jáky je presny postup, taky bych potreboval udelat desticku
Thomeeque jde s moderni dobou, jako router TopoR
http://eda.eremex.com/products/topor/co ... ntime.html

http://eda.eremex.com/products/topor/co ... ntime.html

Tak rodinka je snad komplet, teď už "jen" šroubování a drátování:
) a pak fixkou nakreslit obrazec. Při leptání velice jemně, fixka se snadno sedře.

T.
Navrhnout, vytisknout (nezapomenout na zrcadlení, ideálně si dát na stranu spojů nějaký nápis), připravit (vyříznout, dokonale očistit) cuprex, zabalit ho do předlohy, proďulčikovat dirky (ideálně všechny, i když to se mi ještě nikdy nepovedlo - zde najdi dvěPawelson píše:jáky je presny postup, taky bych potreboval udelat desticku

Čoveče, todle se mi nikdy nepovedlo uspokojivě zmáknout, asi záleží, jaký má člověk štěstí na tiskárnu (nebo jakou má toleranci k prořídlým spojům).jova píše:No, když už je to nakreslený takhle v PC, tak to stačí vytisknout na lesklý papír laserovkou a nažehlit.
Na Topora teda nemámtwiister píše:Thomeeque jde s moderni dobou, jako router TopoR

T.
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Pro leptání v chloridu železitém používám běžně Centropen Pernament.Thomeeque píše: a pak fixkou nakreslit obrazec. Při leptání velice jemně, fixka se snadno sedře.
Vyplatilo se mi to prohnat tiskárnou dvakrát, aby byla silnější vrstva toneru a moc to nezahřívat aby se čáry neslily.Thomeeque píše:Čoveče, todle se mi nikdy nepovedlo uspokojivě zmáknout, asi záleží, jaký má člověk štěstí na tiskárnu (nebo jakou má toleranci k prořídlým spojům).
dekuji za navod budu to trenovat. nepredpokladam,ze se mi to hned povede,mam tu soucastky na tyristorovy zdroj uz dlouho, tak je čas to udělat. ty dvě chybějící sem našel.-)