asi se vyplniloRaS píše:uvidíme, třeba ještě překvapí.. a nebo se vyplní mé proroctví, že příjde o 49kč
Pro všechny, co si myslí že pod 10 tisíc postaví CNC
já ti radil.. s tvým rozpočtem kup hotovou čínu.. nic levnějšího nepostavíš.. a nebo přišetři.. ale toslyšet nechceš
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
a kolikze na to teda mas?
nejak se to tu ztraci v balastu
nebylo by rozumnejsi o prazdninach trosku zamakat po brigadach a z penez koupit za 15 nejakou cinskou cnc 3020 a trosku poladit
ten material co na te masince je tu stejne nekoupis levnejsi
zkus si to spocitat urcite te jen ty komponenty vyjdou o dost draz + postovne + mrte casu + obrabeni + jezdeni
nemas sanci to udelat levneji
a pritom modelarema overeny stroj se spoustou recenzi
je tam bug v elektronice ktery se da snadno vyresit tim ze se tam da driver(y) z ebaye
zadny nejisty pokusy
zkus to promyslet
co se tyce kuteni a bastleni cnc stroje
tak s tim doladenim a dotazenim toho stroje k lepsim vysledkum je tam prace habadej
nebylo by rozumnejsi o prazdninach trosku zamakat po brigadach a z penez koupit za 15 nejakou cinskou cnc 3020 a trosku poladit
zkus si to spocitat urcite te jen ty komponenty vyjdou o dost draz + postovne + mrte casu + obrabeni + jezdeni
je tam bug v elektronice ktery se da snadno vyresit tim ze se tam da driver(y) z ebaye
zadny nejisty pokusy
zkus to promyslet
tak s tim doladenim a dotazenim toho stroje k lepsim vysledkum je tam prace habadej
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
o prázdninách budu na brigáděrobokop píše:a kolikze na to teda mas?
zadny nejisty pokusy
zkus to promyslet

koukal jsem na tyto stroje

Šikovnej nerozhodnej trpaslík
Věčný tazatel
Věčný tazatel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
no tak to je vporadku jen pocitej s tim ze kdyz ma cinan material za zlomek ceny tady u nas a stejnetak praci ze ta masinka bude stat v realu 4x to co to stoji od cinana
leda ze bys nahodou na neco narazil v kovosrotu a obrobil to za chlebodarcovy penize nekde na te brigade atd...
ale ani tak to levnejsi nebude
leda ze bys nahodou na neco narazil v kovosrotu a obrobil to za chlebodarcovy penize nekde na te brigade atd...
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Beru zpět našel jsem toto http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... ba41f3bab3" onclick="window.open(this.href);return false;robokop píše:no tak to je vporadku jen pocitej s tim ze kdyz ma cinan material za zlomek ceny tady u nas a stejnetak praci ze ta masinka bude stat v realu 4x to co to stoji od cinana
akorát co ted budu dělat s třemi tb6560 a 5 osým ovladačem a dvěma ložisky 25mm ?
Věčný tazatel
Věčný tazatel
Hele, ty jseš hodně rychlej střelec. Občas ale není špatné napřed trochu mířit.Lify píše:Beru zpět našel jsem toto http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... ba41f3bab3" onclick="window.open(this.href);return false;
akorát co ted budu dělat s třemi tb6560 a 5 osým ovladačem a dvěma ložisky 25mm ?
Ty čínské 3020/3040 se dělají v provedení T (s trapézáky) nebo Z (s kuličkovými šrouby). Tys vybral zrovnu tu trapezákovou.
A s tím prodejem driverů možná ještě chvilku počkej. Elektronika těchto frézek mívala chybu. Je možné, že už to předělali, ale možná taky ne. Pokud ji neumíš spravit (což asi neumíš), tak nejjednodušší řešení je použít tam jiné drivery.
Tak jsem prohlížel ty 3020, 3040 a takový mašiny a s dopravou vychází stejně nad 15k, ale zase je to stroj :/
Ještě mě napadla alternativa a to ta že stroj ze dřeva udělám, ale bude to z 16mm tyčí což cenou jsou lepší a udělal bych to na délku tyčí 300, 300, 100 mm co myslíte ? tato alternativa se vejde do rozpočtu
a zatím by to bylo pouze na kliku
Ještě mě napadla alternativa a to ta že stroj ze dřeva udělám, ale bude to z 16mm tyčí což cenou jsou lepší a udělal bych to na délku tyčí 300, 300, 100 mm co myslíte ? tato alternativa se vejde do rozpočtu

Věčný tazatel
Věčný tazatel
to Lify nějak nestíhám tvoje myšlenkový pochody ,ale jsem si jistej že vím kde dokážeš vydělat slušný peníze
Máš velkou šanci stát se mladým politikem protože dokážeš z lidí vytáhnout základní informace ,trochu se v nich pošťourat a alespoň dvakrát za týden změnit názor.Když budeš takhle pokračovat tak tě křeslo ministra nemine 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To by se mi líbilofmodel píše:to Lify nějak nestíhám tvoje myšlenkový pochody ,ale jsem si jistej že vím kde dokážeš vydělat slušný penízeMáš velkou šanci stát se mladým politikem protože dokážeš z lidí vytáhnout základní informace ,trochu se v nich pošťourat a alespoň dvakrát za týden změnit názor.Když budeš takhle pokračovat tak tě křeslo ministra nemine

Věčný tazatel
Věčný tazatel
jsi na omylu to není stroj... ale je to levnější a nějak funkční než to co za stejné peníze postavíš doma z dílů..Lify píše:Tak jsem prohlížel ty 3020, 3040 a takový mašiny a s dopravou vychází stejně nad 15k, ale zase je to stroj :/
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu