Konstrukce CO2 Laseru od A po Z
Pistolku jsem chtěl koupit v lidlu asi by stačila ale to musím mít i kompresor a pak celou pistolku umejt. Dělám štítky nárazově 2-6 ks a to nemá smysl kvůli tomu špinit pistolku a půlku bych toho umyl. Navíce se mi povedlo jednu 50g lahvičku vylejt do roštu ( měl jsem jí otevřenou a popojel laserem, to jsem si věnoval slov- zjistil jsem to až později když jsem jí hledal). Taky se dá hrát hra s frekvencí, zkoušel jsem měd a to se mi s pastou moc nedařilo.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
No vyzkouším ten cermark LLM6000. Uvidíme jak se s tím popasuju
.
Ještě Hadesi psal jsi něco o té přenosce co používáš při graviru skla.Proč to ta mvubec lepíš? Zkoušel jsem sklo bez čehokoli a uplně v pohodě to bralo. Tak pravě tu folii moc nechápu.

Ještě Hadesi psal jsi něco o té přenosce co používáš při graviru skla.Proč to ta mvubec lepíš? Zkoušel jsem sklo bez čehokoli a uplně v pohodě to bralo. Tak pravě tu folii moc nechápu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem treba zkousel papirovou pasku na tu med. Tu obyc papirovou pasku v rolicce. Ale jedinej efekt, papir se odpalil a na povrchu zustalo lepidlo, ktery jsem pak lihem sundaval. Mozna ze tam byla ta vyhoda, ze se to neodrazelo, ale to tezko soudit. Zkusim to na to sklo jestli to bude mit nejaky efekt 

pásku na med neznám.
tyhle přenosky se používají při aplikaci řezané grafiky... folie... a lepící schopnost té přenosky je úmyslně výrobcem snížena.
Ale neříkám, že to musí být a že je to tak správně...
jen říkám (píšu), že mně to tak vyhovuje...
tyhle přenosky se používají při aplikaci řezané grafiky... folie... a lepící schopnost té přenosky je úmyslně výrobcem snížena.
Ale neříkám, že to musí být a že je to tak správně...
jen říkám (píšu), že mně to tak vyhovuje...
-
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel měď. Jen jsem to psal na mobilu. 

-
- Kontaktovat uživatele:
Po prectení dnešních témat mám na zítřek zase inspiraci na testování
))

-
Tak jsem se nechal vyprovokovat a dělal jsem ráno nějaké pokusy .Tohle je 100dpi černá/bílá .Kdyby se se podařilo dostat regulací výkonu tak 4 další odstíny je to jako by to bylo 200dpi nebyly by ty struktury tak vidět .Ale i tak na první pokus si myslím dobrý 

-
Tak ještě plexi a musím jít také něco dělat
.

-
- Kontaktovat uživatele:
chjo nevím proč, ale pořád mi to při oboustranném scan rezimu netrefuje stejné body. Je to, jak kdyby měl každý bod svůj stín. Remeny jsou napnuty jak struna a o dalších vůlích tam nevím :/. Když to jedu jen jedním směrem tak je to uplně v pohodě :/.
-
Není někde nějaký parametr na korekci pravá levá ? ,možna to jde zkorigovat .Je výsledek pravoúhlý ? kdysi jsem s kamarádem řešil nějaký laser a byl nějaký problém v driverech od motorů. Když se měnil směr udělalo to o krok víc.Celé to potom odcestovalo každým průchodem zleva doprava o jeden krok. Přišel na to až když to chtěl na závěr obtáhnout vektorem.
-
- Kontaktovat uživatele:
nad tou krekcí jsem taky přemejšlel, ale netuším, jaký parametr by to mohl být. Je tam nějakej parametr Grade Engraver, ale ten ještě nevím ,co dělá. To bych ale asi řekl, že možná souvisí právě s tím přerozdělením výkonu na jednotlívé pixely. Mám dnes nějaké experimenty. Zítra vemu mikroskop a kouknu na srovnání.
Jinak s kolmostí problém nejspíš není. Kontury verzus gravír je v pohodě. Nic nikam neujíždí. I ikdyž přejedu opakovaně to stejné, tak to posunutí tam je stejné. Možná se změnou posuvu se to trochu jak kdyby snížlo možná je to jen subjektivní :/ Zítra hodím nějakou fotku.
Jinak s kolmostí problém nejspíš není. Kontury verzus gravír je v pohodě. Nic nikam neujíždí. I ikdyž přejedu opakovaně to stejné, tak to posunutí tam je stejné. Možná se změnou posuvu se to trochu jak kdyby snížlo možná je to jen subjektivní :/ Zítra hodím nějakou fotku.