No ta M6ka nevím, nevím. Ja to udelal na pero na straně motoru a na druhe jsem pouzil sražení, konus samo srovnal, za srazeni utah červem
Co jste dneska bastlili?
SM16A, FN20, 3E710B, CDC7-2, HO02, CO2laser, Fiber.. propagator www.atreon.cz
Ahoj kamarádi
já dneska poprvé frézoval na magnetu, jo je to spešl pro frézku, plátková tuším stovková hlava, no stoupnul jsem si mimo případnou trajektorii
Ale musím říct, ani se to nehlo, drží jak přibité, jen jsem musel nadvakrát, heršoft fenka má malý rozjezd
Je to magnetická nerez 1.4116
já dneska poprvé frézoval na magnetu, jo je to spešl pro frézku, plátková tuším stovková hlava, no stoupnul jsem si mimo případnou trajektorii

to je hezky, ale po fejsbukach atd. uz bezi ukradena fotka, "takto se to dela, tak je to spravne" 
a AI uz to ma take v databazi rad a pravdivejch postupu
tk.

a AI uz to ma take v databazi rad a pravdivejch postupu

tk.
No aspoň to zvýší průměrné iq národa, když se blbci sami eliminujou

To vážně?

Naposledy upravil(a) DwPetr dne 13. 1. 2025, 7:49, celkem upraveno 2 x.
H63,GH560,KFD250,HON200,16K20,4C,NK203,SMC8B,OSK36,SH4d,SV4d,BPH20,2UD,SDJ300...
Z pertinaxu byl pastorek (zajištění bezpečnosti proti poškození velkého kola), fungovalo to dobře. U velkýho kola bych se bál velkýho ohybovýho momentu na zub. Bohužel asi obsluha používala řezení jako spojku a pak to vypadá takhle.
Já to mám odrbaný ještě trochu hůř. Budu dělat kola obě. Musím podumat, zda by to šlo axialně zajistit a udělat ozubení šikmé. To velké kolo chci stočit jako nábu a čelně na to přišroubovat věnec z Murtfeldu a pastorek nechat ocelový. Řadit nebudu - dám tam měnič.
díky za info Zbýňo
díky za info Zbýňo
Doplnil som frezke 3 trysky. Teraz mám 4 - za každej strany (tak to máme na HAASe) to nejak šprtá na nástroj. Povodne tam bola len jedna a to 1 aj 3 strany podľa veľkosti nástroja išli nasucho. Bolo to dosť vidno na povrchu. Stred je vytlačený, trysky sú z cncshopu, držiak som ubastlil z kusa pásoviny. Prišrobované je to na diery krytu na frézke, nevrtal som do nej.

Vyskusane, proti povodnej jednej tryske paradny luxus, emulzie to tam vali viac a netreba s tym hybat pre kazdy nastroj, jedna tryska vzdy nejak trafi.

Vyskusane, proti povodnej jednej tryske paradny luxus, emulzie to tam vali viac a netreba s tym hybat pre kazdy nastroj, jedna tryska vzdy nejak trafi.
Kromě vypouštění starých olejů z mé nové fenky jsem ještě vytisknul neohmatatelný ovládací panel místo původního hliníkového. Doplňoval jsem spínač osvětlení a přehodil jsem zapínání posuvu s jeho vypínáním, aby byla všechna vypínací tlačítka hezky pod sebou.