Já už jdu do finále, už probíhá painting and assembling

Jen na focení nějak kašlu, zítra udělám zepár fotek.
Plovák na hladinu nafty z T815 jsem úspěšně zkamarádil s kontrolérem Comap, zakoupil hafo zásuvek (32A pětikolík, 32A čtyřkolík, 16A čtyřkolík, 32A pětikolík přívodka a 3 ks 230V). Mám nachystané 2ks stykače 40A (ještě ty komunistické V40E) jeden stykač generátoru a druhý stykač sítě.
Dál je v plánu osadit rozvaděč i WiFinou, protože kdyby se chtělo bude se dát ke kontroléru připojit notebookem a řídít a kontrolovat ho dálkově.
Sice je to taková jakási dekadentní kravinka, ale proč ně když běžná APčka jsou taky na 12VDC a kontrolér má LAN.
Takže z rozvaděče bude trčet ještě 2,4GHz všesměr. Dneska jsem se zabýval výrobou nádrže na naftu, je svařená z plechu síly 2mm, hrdlo na nalévání je G2" se zátkou (nic inteligentnějšího mě nenapadlo). Objem 55 litrů.
Zítra nástřik vrchní barvou a už se bude skládat. Ještě zbývá klapka na výfuk (jakou má každý správný zemědělský stroj z 80tých let).
Mašina už je zamluvená na 25.8. na celý den, protože ten den má EoN u nás odstávku sítě.
Další kšeft bude následovat v sousední dědině kde na ni pojede strojní omítačka (klasický problém dnešních rychlo-novo-staveb kde mají jistič max 16A a omítačka potřebuje 32A).
Takže musím máknout, šak sem si na to vzal i dovolenou

Dle úpravy hnojiště poznáme hospodáře, dle výsledu voleb jakýchkoliv duševní úroveň voličů.