výtvory mladé generace
-
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá tomoc dobře, těším se až dáš reference jak to pěkně funguje. Pěkná čistá práce!
proženeš to ještě kalírnou nebo to necháš takhle?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
ba naopak, málo, to chce halu velkou kam jen oko dohlédne, zaměstnanců a strojů že je ani nebudu moct spočítat a ne desítky, ale stovky, tisíce, desetitisíce, statisíce výrobku nakládaných na vlak a z vlaků na lodě a pustujících do celého světa a ja se tam budu jako pan továrník procházet, kontrolovat a určovat vize... (jo měl jsem se narodit před 150 rokama)
jen tohle se mi asi s držákama nepodaří 

Dělám v podobných halách ba i větších ...Dokonce jich máme asi 12 cca takových za sebou
Dokonce se tam pracuje na podobných strojích
A musím ti říct nechtěl by jsi to... Pač čím více zaměstnanců tím více tě budou okrádat
A lemplovat budeš je budit
Řešit zmetky atd.
Lepší je továrnička o cca 10 strojích
a víc nic .... 

A musím ti říct nechtěl by jsi to... Pač čím více zaměstnanců tím více tě budou okrádat

tak pravdou je, že dnes s 10 schopnejma lidma toho udělám možná tolik jak před 100 sto lety s 50 možná 100 lidma, tedy už oněch 10 strojů muže zvládnout hodně práce
a držáky jsou hotový, v sobotu předáno prvnímu šťastlivci(doufám
) po dlouhé páteční noci
, tedy fotka po zušlechtění a pak finální podoba
a hurá na další, protože pro mě nezbylo

a držáky jsou hotový, v sobotu předáno prvnímu šťastlivci(doufám

a hurá na další, protože pro mě nezbylo