Jak to vlastně je???
Moderátor: sysel
pane engennere to by přece zvládl i školák ne? když znáš náklady původní, úsporu nebo náklady budoucí a návratnost investice tak je přece snadné dopočítat náklady na LEDky 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tohle mne dostává ... neobsahuje nebezpečné látky (rtuť, olovo, fosfor)
Ještě že to dají do závorky. Ale jaksi opomenou napsat co vše za toxické látky to obsahuje . Ani ledka se bez luminosforu neobejde,taktéž formaldehydy atd...
Jinak osobně já přejíždím na ledky , v dílně stačí nalepit pásek zalitý v gelu(kůli údržbě) .Když je to na malbu tak podpenetrovat nebo našroubovat obyč plastovou lištu na kabely a na ni to nalepit.
Ještě že to dají do závorky. Ale jaksi opomenou napsat co vše za toxické látky to obsahuje . Ani ledka se bez luminosforu neobejde,taktéž formaldehydy atd...
Jinak osobně já přejíždím na ledky , v dílně stačí nalepit pásek zalitý v gelu(kůli údržbě) .Když je to na malbu tak podpenetrovat nebo našroubovat obyč plastovou lištu na kabely a na ni to nalepit.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...