ano, jak píše pani, ale o dost větší, jak píšu já..RaS píše:tak tam [maj] i jinej ne?
Jó jó..RaS píše:to si majitelé těhle minisoustruhů držej podepřený prstem
Mám nabídku (až z L.A.
T.
ano, jak píše pani, ale o dost větší, jak píšu já..RaS píše:tak tam [maj] i jinej ne?
Jó jó..RaS píše:to si majitelé těhle minisoustruhů držej podepřený prstem
Blbost, Škodovka má jehlové ložisko až od dvojky,jedničkový je dělaný na chlup stejně jako ten na obrázku-tzn.dvě kalsická kuličková ložiska a kuličkový axiál.Ten z Bazoše je made in Pšontland,takže kvalitu neposoudím- já tyhle věci z rozvojovejch zemí nepoužívám..V jednom ale máš pravdu,ta Škodovka je skutečně menší na průměr,takže asi lépe přišetřit a koupit ten..testone píše:zrovna tenhle typ bych nekupoval, má díky použití std ložisek hodně velký pr. těla, překáží
jestli nový, tak ten typ co dělaj (dělali?) ve Škodovce v Plzni, má mnohem menší pr. těla, v něm běhá jehlový ložisko přímo po dráze vybroušený na hrotu, je to menší a tužší
wow , a já vůl na špičku pevného vždy kápnu trochu oleje a dávám ho do koníkaGeeSnake píše:Otočný je do koníka, pevný do vřetene.
Ano, pevné hroty se používají na bruskách nakulato a pro měření v přípravcích.picom píše:Dělají se pevné hroty s SK špičkou, ty snad vydrží.
Já jsem si myslel, že pevné hroty se používají pro přesnější práci.