síla pro upnutí-podtlak

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
karelsklo

30. 10. 2013, 5:39

No jo, tak to fakt docela drží.Ale dost asi bude záležet na materiálu o kroužku ,zkusím ho ještě zdrsnit.Taky to chce aby oba povrchy byli pokud možno nemastné a nemokré.Vedlejší poznatek je že čínský soustruh je při zapichování do čela značně neklidný,dalo by se říct že ho to irituje.Ale jsem rád že ho mám.Uvidíme jak to bude držet při broušení.
Přílohy
CIMG0775.JPG
packa

30. 10. 2013, 5:47

pokud bys chtěl upínat větší tabule tak máš možná lepší odsávací turbínu tam nevadí když někde trochu podsaje , do lamina takhle frézuju a mám to jen na průmyslovým vysavači
karelsklo

30. 10. 2013, 6:08

Copak o to,velký kusy drží-tu vývěvu mám na fazetovačce( Zanetti bismatic ) ale právě proto že že tam jsou přísavky průměru 10 cm tak jsem měl obavy jestli to udrží i něco menšího.Proto jsem se sháněl po nějaké " lepší " vývěvě.Ale jak vidím ta moje je halt asi "téměř na hranici fyzikálních limitů".No aspoň teď vím že nemá smysl shánět silnější vývěvu i když jednu obyč mám v jednání.Kdyžtak bude záložní k té fazetovačce nebo budu dělat pouličního prodavače erekce.
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“