Starý vojenský trezor

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
pavlaxy

3. 4. 2014, 1:17

Ahojky všichni :D :P
trezor je od bývalé firmy KOVONA je to velikost 802 a mívá uvnitř ještě další uzamykatelný oddíl plus má stavitelné police....
Používali jsme ho v nahrávacích studiích na mikrofony 8)
zabouchnout se mi ho už podařilo a náhradní klíče jsem tehdy ještě neměla... ,ale naučila jsem se ho otevírat i bez klíčů nedestruktivním způsobem :mrgreen:
Klíče už mám náhradní - podle zámku vyrobené - sama jsem je pilovala :)
Případné požadavky jen SZ .
A nemyslete si že Vám půjdu někam do banky :oops:
fidel47

20. 5. 2014, 11:10

Dneska jsem byl nakupovat pár vojenských trezoru na tenhle inzerát http://ostatni.bazos.cz/inzerat/3452198 ... pravou.php" onclick="window.open(this.href);return false; , je to v Českých Budějovicích, pán měl tři stodoly plný trezorů od historických po současné -sběratel-nákupčí- prodejce. Ty vojenský trezory bez horního vnitřního trezoru tam měl od 7 do 10 tisíc a ještě tak 10 kousků mu tam stálo. Já bral tyto
Vojenský trezor 1.jpg
(kus se čtyřma policema a dvěma klíči za 8 tis.) Kromě trezorů tam měl různý plechový nábytek,šuplíky,pořadače,kartotéky,bedýnky,přepravky všeho druhu,tak jsem se tam trošku nechal unést
Vojenský trezor 2.jpg
a zakoupil něco do nové hodobóžové dílny, do těch vojenských skříňových trezorů není problém dát čtyři police a každá bez problému 100 kg unese a skříni je to úplně jedno že v ní je půl tuny univerzálek,obrážecích hlav,děliček,otočných stolů, nástrojů atd :roll: ,do dílny mě nic lepšího nenapadá. V neposlední řadě se nám v okolí nějak množí sběrači barevných kovů, nebo jsou to barevní sběrači kovů?-nerad bych ,aby někdo nosil moje nářadí do výkupny za 5 Kč/Kg :evil:
Odpovědět

Zpět na „Nákup“