rysplotna na šroťáku
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Grad: Tak koukam, ze dnes sme stali na stejnem miste
A taky jsi musel ujet 220km?
Plotna 800*600 vahy 140kg je uz doma... a ted ten zbytek.
Jeste jednou dekuji za echo na forum - neco pro Srstku "Chcete mne? Jsem zachovala, mala, litinova deska..., Hodim se do dilny."

Plotna 800*600 vahy 140kg je uz doma... a ted ten zbytek.
Jeste jednou dekuji za echo na forum - neco pro Srstku "Chcete mne? Jsem zachovala, mala, litinova deska..., Hodim se do dilny."

Srotaky v cesku funguji docela nepochopitelne. Tady se vali drahe desky a stroje hazi na hromadu, jako brambory. Jinde nabizi stroje do kterych mesice prsi, jako fonavky. Text u stroje na dvore "malo pouzivana" je skutecne parodie. Snad uz jen napsat "malo pouziva zde na srotaku". Perlickou je cena v radu desitek tisic ...

Nejaké dva týždne dozadu- asi vôbec, alebo len minimálne používaná hrotová brúska na závity a šneky, ako nová, a chuji ju dali do šrotu. Keby neboli odpálili ovládací panel aj s kablami, bol by som ju asi aj vzal, tak som pojal iba orovnávače na kotúč. Teraz tam vozia kadejaké optické meracie prístroje, a všetko to perú na jednu hromadu
keď to vidím, je mi zle

To se pleteš ,manažéři vládnou světu
a proto že práce je pro ně sprostý slovo tak se jí takhle zbavují
přece to neprodaj aby jim vznikla konkurence nebo nedej bože někdo na tom vyďál 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to Považská Bystricaelbarto píše:... proc je Banska Bystrica tak dalekoMate asi nejvyzivnejsi srotak v cesku

- Kilovolt
- Sponzor fora
No dopr....
Já jsem na tom podobně, jako Elbarto- vlezu na šroťák: jo pane minule tady bylo matroše a i nějakej rozebranej stroj a dneska nic, vlezu na burzu: nojo minule to tu byla paráda a dnes nic moc- to je fakt na prášek. Prostě mám smolíka na lokalitu no 

Elektrika je potvora-nejni vidět a kope jak divoká mula.
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub
"Učíme se po celý život. Až na školní léta" - Gabriel Laub