jo ukládání je problém.. tohle má při stejnejch rozměrech 2,5x větší užitnou plochu než to předtím.. a na spoustu věcí nepotřebuješ šulík vysokej 15cm..
ty šuplíky jsou zakázkově dělaný z vlastního návrhu .. páleno laserem, naohýbáno, prášková lakovna, šuplíkový pojezdy a z jaklu svařenej rám.. když si to člověk zařídí sám vyjde to na polovinu i méně než komerční řešení..
stojanová bruska, regál s šuplíky
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
- tumlik
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
je to přesně jak píšeš
koncem roku jsem se to rozhodl řešit třema kontejnerma pod stůl do v 84cm a 7 zásuvka kolem 16k/ks bez dph. Už nevím kam to skládat, 90 prct, malé jemné věci co bych chtěl mít na očích roztříděné takže právě plytké zásuvky jsou opravdu řešení
Problém je v tom, že skladem stejně nic nikdo nemá, všechno je na objednání 2 měsíce a víc. Dovolil jsem se dotázat, jestli by mě to při takové zakázce nešplíchli v RAL jaké si řeknu, prý to není problém ale je to +50% koncové ceny

Problém je v tom, že skladem stejně nic nikdo nemá, všechno je na objednání 2 měsíce a víc. Dovolil jsem se dotázat, jestli by mě to při takové zakázce nešplíchli v RAL jaké si řeknu, prý to není problém ale je to +50% koncové ceny

http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
já co jsem viděl komerční verze tak to vychází kolem 1500-2000 za šuplík.. a to to mají z 1,2ky plechu .. bauhausový řešení z naohýbaný 0,6ky co se krutí i když je to prázdný stojí o něco méně.. takhle na sebe bych musel dát minimálně dva kontejnery a stálo by to kolem 30ti spíš víc.. třeba hoffman to má pěkně udělané v katalogu a stojí to neskutečnej ranec..
naohejbanej šuplík stál cca 250-400 podle toho kolik má přepážek, prášková lakovna cca 140kč/kus pojezd sada cca 100kč takže aniž bych na tom měl nějakou vlastní práci tak šuplík z 1,5ky plechu cca 600,-
naohejbanej šuplík stál cca 250-400 podle toho kolik má přepážek, prášková lakovna cca 140kč/kus pojezd sada cca 100kč takže aniž bych na tom měl nějakou vlastní práci tak šuplík z 1,5ky plechu cca 600,-
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Kalkulace je zajímavá a pokud jsou přepážky o to více
Zajímala by mne nějaká fotka nebo třeba výkres jak máš naohýbáno ,rozměry má každý asi jinou představu ...
Bau.bau jsem také prohlížela a nic moc za jejich ceny čtyř šuplíků ...
Náhradní šuplíky ke známým stolům S1 a S2 jsou za @280,-Kč ,ale právě příliš hluboké... Jakou má hmotnost nízký šuplík s množstvím přepářek a kolik jsi mu zkusil "naložit" ?

Tu výkresovku jsem pak nevzala ,+ cena sice nízká ,- byla daleko a čtvrté patro bez výtahu

Zajímala by mne nějaká fotka nebo třeba výkres jak máš naohýbáno ,rozměry má každý asi jinou představu ...
Bau.bau jsem také prohlížela a nic moc za jejich ceny čtyř šuplíků ...
Náhradní šuplíky ke známým stolům S1 a S2 jsou za @280,-Kč ,ale právě příliš hluboké... Jakou má hmotnost nízký šuplík s množstvím přepářek a kolik jsi mu zkusil "naložit" ?

Tu výkresovku jsem pak nevzala ,+ cena sice nízká ,- byla daleko a čtvrté patro bez výtahu

šuplíky jsou 500x500 výška 60/90/120mm naložit tomu můžeš co chceš resp co unesou pojezdy.. běžné mají nosnost 45-50kg pak jsou třeba i 90kg 120kg plnej šuplík šroubů může mít klidě těch 50kg víc tam nemám.. ten šuplík váží asi 5kg odhadem..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
takže vše prodáno..