Plastové krabičky
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
pokud někdo nebude s krabičkou za 3kč spokojen a bude na ni hledat nějaké chyby tak si zaslouží ránu z milosti..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Už několik dní zvažuju, jestli tě mám začít urgovat nebo ne, protože mi nic nedorazilo.
Takže mě tvoje zpráva (že je to nějaký technický problém) spíš potěšila (už jsem přemýšlel nad černými scénáři, jak si za mé stokoruny užíváš s babama někde na pláži v Karibiku
).
Proč se to vrátilo netuším, v baráku skoro pořád někdo je. Co k tomu řekla Pošta?
Takže mě tvoje zpráva (že je to nějaký technický problém) spíš potěšila (už jsem přemýšlel nad černými scénáři, jak si za mé stokoruny užíváš s babama někde na pláži v Karibiku

Proč se to vrátilo netuším, v baráku skoro pořád někdo je. Co k tomu řekla Pošta?
-
- Kontaktovat uživatele:
Adresát nezastižen. Vracejí do sedmi dnů, jelikož jsem to poslal urgentně do ruky a 24 hodin. Pošlu ti to znovu.Dostanu se na poštu až v pondělí, nebo možná i v sobotu. To bych si moc neužil s těma ženskejma. Mrchy chtějí tisíc za orál. Musel bych 400,- doplatit. Jedině, že bych je prodal a neposlal dvaceti lidem. To by mne asi někdo odstřelil. Navíc slyšel jsi, že ty miliardy vyhrál někdo z východních čech? Co víš.Mex píše:Už několik dní zvažuju, jestli tě mám začít urgovat nebo ne, protože mi nic nedorazilo.
Takže mě tvoje zpráva (že je to nějaký technický problém) spíš potěšila (už jsem přemýšlel nad černými scénáři, jak si za mé stokoruny užíváš s babama někde na pláži v Karibiku).
Krabičky mně došly v avizovaném termínu 
Přepážky jsem vyštípal štípačkami a pak dobral širším rycím dlátem.
Chce to trochu cviku a u prvních kousků moc nespěchat. Výsledek je uspokojivý zvlášť pro použití na šroubky.
Akorát netuším čím umýt zbytky toho lepidla bez naleptání plastu ? Benzín to leptá, líh se nechytá na lepidlo.
Snad ještě zkusit trichlor ? Kdyby někdo věděl čím ten lepivý sajrajt sundat tak dejte vědět.
M

Přepážky jsem vyštípal štípačkami a pak dobral širším rycím dlátem.
Chce to trochu cviku a u prvních kousků moc nespěchat. Výsledek je uspokojivý zvlášť pro použití na šroubky.
Akorát netuším čím umýt zbytky toho lepidla bez naleptání plastu ? Benzín to leptá, líh se nechytá na lepidlo.
Snad ještě zkusit trichlor ? Kdyby někdo věděl čím ten lepivý sajrajt sundat tak dejte vědět.
M
Hele, za litr to udělají škaredýmu chlapovi, a to ty snad nejsi. Nestyď se smlouvat.Baxi.bax píše:To bych si moc neužil s těma ženskejma. Mrchy chtějí tisíc za orál. Musel bych 400,- doplatit. Jedině, že bych je prodal a neposlal dvaceti lidem. To by mne asi někdo odstřelil.
Nakonec jim můžeš slíbit, že jim bude dělat dealera pro východní čechy a budeš jim posílat kunšafty.

Chudák. Ten teď bude mít "nejlepších kamarádů"...Baxi.bax píše:Navíc slyšel jsi, že ty miliardy vyhrál někdo z východních čech?
Jestli půjdeš na tu poštu, zkus tam prosím trochu zaprudit. Tahle organizace má občas chování řeznického psa. Já prudit nemůžu, to může jen odesilatel. Oni snad musí mít nějaký záznam kdy a jak se to pokoušeli doručit. Bydlím v rodinném baráku, schránku mám slušnou (takže z ní se oznámení neztratilo), poštu vybírám spolehlivě každý den a navíc tady skoro pořád někdo je (i přes den).Baxi.bax píše:Adresát nezastižen. Vracejí do sedmi dnů, jelikož jsem to poslal urgentně do ruky a 24 hodin. Pošlu ti to znovu.Dostanu se na poštu až v pondělí, nebo možná i v sobotu.
Jen se připojím a zmíním se, že mi přišel balík do ruky tím způsobem, že jej nechal doručovatel ležet u vchodových dveří a potvrzení o převzetí podepsal za mě. Balík byl pojištěn na sumu 40 000 Kč, jeho skutečná cena byla skutečně srovnatelná. To byla tenkrát mela až jim na poště padali z držáků losy na zem, již co nevidět začnou prodávat i prezervativy a podobné věci na přepážkách a jejich chování bude horší a horší.
Email: electrosale4you@gmail.com
Naopak, pokud nejde o to "jen nekoho servat" ale vyresit to (byt treba jen do pristi obmeny personalu...) tak ma smysl prudit jedine a pouze na Tvoji dorucovaci poste. Treba proc Ti neprislo oznameni o ulozeni baliku?Mex píše:...Jestli půjdeš na tu poštu, zkus tam prosím trochu zaprudit. Tahle organizace má občas chování řeznického psa. Já prudit nemůžu, to může jen odesilatel. Oni snad musí mít nějaký záznam kdy a jak se to pokoušeli doručit. Bydlím v rodinném baráku, schránku mám slušnou (takže z ní se oznámení neztratilo), poštu vybírám spolehlivě každý den a navíc tady skoro pořád někdo je (i přes den).
PS: Baxi zkus na podaci poste zajit misto na prepazku za vedouci a pozadovat doruceni baliku za jiz uhrazene postovne - treba s tim ze posta nedodala oznameni o ulozeni zasilky a tak si pro to nemohl adresat prijit. Obcas to funguje a skutecne to prevezmou a poslou bez dalsiho placeni (alespon pokud mohu soudit z toho 0.5% zasilek co se mi rocne takto vrati...)
- Zdenek Valter
Reklamovat může kdokoliv kdo zná číslo zásilky - a není problém aby Ti Baxi.bax posla scan podacího lístku - principielně si můžeš poslat balík sám sobě.Mex píše: ....Jestli půjdeš na tu poštu, zkus tam prosím trochu zaprudit. Tahle organizace má občas chování řeznického psa. Já prudit nemůžu, to může jen odesilatel. Oni snad musí mít nějaký záznam kdy a jak se to pokoušeli doručit. Bydlím v rodinném baráku, schránku mám slušnou (takže z ní se oznámení neztratilo), poštu vybírám spolehlivě každý den a navíc tady skoro pořád někdo je (i přes den).Baxi.bax píše:Adresát nezastižen. Vracejí do sedmi dnů, jelikož jsem to poslal urgentně do ruky a 24 hodin. Pošlu ti to znovu.Dostanu se na poštu až v pondělí, nebo možná i v sobotu.
V každém případě je tohle na rozhovor s vedoucí pošty.
Ona sice není přímo odpovědná za doručení - to dnes řeší doručovací DEPO, nicméně a neposlání infromace o uložené zásilce je v již kompetenci její, ale stížnost na to, že vás doručovat balíků dodrbal určitě převezme a předá.
Pokud si jako zákazníci nebudeme stežovat tak se pošta takových lidí nezbaví.
Hobbík - obráběč i 3D tiskař začátečník - strojní park je konečně instalován
dokud bude pošta státní podnik plnej lemplů tak se nic nezmění.. za to nemůže kolikrát doručovatel ale systém..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu