Hromadný nákup z Mesa Electronics

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 11. 2015, 9:21

zasadni problem je ze prez duziho jsem posilal za posledni dva roky nakupovat nekolik lidi a VZDY nemel skladem
o nic jineho nez nedostupnost zbozi nejde
jinak se to fakt nevyplati
kvuli stokorune resit zaruku az do USA fakt nema vahu
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
lubos
Sponzor fora

29. 11. 2015, 9:40

Je jasné že pokud někdo chce kartu a je jedinej za rok tak si Duži neveme na sklad 5 kousků aby na tom taky něco měl a pak se na ty 4 zbylé několik let smutně koukal. Uvidim co budu potřebovat a pokud tam bude něco co nemá tak je z usa objednám ( ale jen ty co nemá).
K té dopravě, jasně kurýr je jasný a ta cena je taky jasná TNT a UPS to řekl bych následně prodraží a to dost podstatně ( pokud by se toho nebralo nějaké zajímavé množství kde by se to rozumně rozpustilo). Podle mě zkrátka člověk nic neušetří spíš naopak a pak poslouchat keci že to díky dopravě vyšlo dráž než u dužiho to podle mě nikomu za ty starosti nestojí. U věcí co nemá je jedno když vyjdou o něco dráž když se tu nedají koupit.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 11. 2015, 9:50

Nojo jenze 5i20 nebo 5i25 je zaklad kterej potrebuje kazdej
A ty vpodstate permanentne nejsou
RaS

29. 11. 2015, 10:44

a co udělat hromadnou objednávku u Duziho? to se mu už pak vyplatí koupit/naskladnit když bude mít rovnou odbyt.. ve finále to musí vyjít asi i levněji než přímo z mesy
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 11. 2015, 11:11

no jde o to kdy by to objednaval
evidentne ho to moc netankuje, asi ho zivi neco jineho kdyz ma takovy eshop-neeshop v kterym nema vetsinu veci skladem
RaS

29. 11. 2015, 11:30

mě je to celkem jedno.. já potřebuju karty, které má skladem 5i20ku mám doma a nehodlám objednávat z USA když bude cena vyšší, termín dodání delší, záruka "žádná" a ještě budu platit DPH :D takový kšeft by byl pro mě strašně výhodnej :D ..
mě jen přišlo, že když je to takovej problém a ve finále dražší že by stálo za to Dužiho oslovit přímo s objednávkou na X kusů.. pokud napíše nemám, nedodám, neobjednám, kašlu na Vás... tak pak chápu objednat to přímo z USA.. ale osobně si myslím že Vám to objedná..
já už u něj pár karet koupil a nikdy nebyl problém, když uděláte nějaký soupis tak se klidně zeptám a dalo by se udělat asi i něco z DPH..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

29. 11. 2015, 11:33

tak jde o to jak se k tomu postavi
samozrejme ze by to bylo lepsi kdyby ho ta hromadna objednavka donutila neco delat
ja jen permanentne resim s lidma ze ty karty nema :(
lubos
Sponzor fora

29. 11. 2015, 11:43

Smysl to má objednat pokud bude alespon 5 ks od typu tak je to rozumné a vyjde to levněji.
IQ156
RaS

29. 11. 2015, 11:46

jenže co je to levněji? 5%? má to smysl?
lubos
Sponzor fora

29. 11. 2015, 12:25

Pak to může být třeba o 15% ale i tak to podle mě, jak jsem již psal, smysl nemá za předpokladu že se dají koupit tady.
IQ156
twiister

29. 11. 2015, 12:36

lubos píše:Pak to může být třeba o 15% ale i tak to podle mě, jak jsem již psal, smysl nemá za předpokladu že se dají koupit tady.
... a Duzi do-objedna? Za jak dlouho doda? Je "jeho" cena jeste aktualni?
yaqwsx

29. 11. 2015, 12:44

Smyslem této objednávky (pro mě) skutečně nemá být ušetřit velké množství peněz, ale pouze se vyhnout koupě karty za 100$ a zaplatit dalších 50-150$ za dopravu - chi pouze získat rozumnou cenu. Navíc Duzi např. nemá kartu 6i25 vůbec v nabídce a ostatní nemá skladem (a jak čtu, tak už pěkně dlouho). Proto jsem přišel s tímto nápadem. A myslím si, že nejen já jsem ochoten získat tu kartu o nějakých 300-400 Kč dráž, než je hypotetická možnost získání u Duziho, ale dát za ni od 1500-2000 Kč více už mi přijde mnoho.

Důvod proč na objednávku relativně pospíchám je ten, že žiji v módu kdy 3 měsíce pracuji a v podstatě nemám čas na koníčky a poté mám měsíc úplného volna a můžu si "hrát" - a rád bych měl k dispozici hračku v podobně Mesa karty. Proto bych byl rád, kdyby se karta ke mě dostala do 20 prosince :D
Naposledy upravil(a) yaqwsx dne 29. 11. 2015, 12:49, celkem upraveno 1 x.
martasg1
Sponzor fora

29. 11. 2015, 12:46

Mimochodem pořád tady skloňujete slovo "reklamace" mě by pak zajímalo, kdyby se nedej bože nějaká karta někomu podělala jak rychle ty reklamace řeší? :) když nemá karty věčně skladem a posílat to do USA je asi pěknej prodělek??? Máte někdo zkušenost s reklamací u něj? Třeba je to ještě horší potom než to řešit na přímo, když má problémy s naskladňováním, dle mého pak bude mít problém i s reklamací...

Já přemejšlím jestli to budu montovat do produkčního stroje na kterým budu řešit zakázky, tak si to objednam prostě dvakrát. A kdyby se jedna karta podělala tak ji prostě vyměním za druhou a reklamace pak nespěchá. To bude asi lepší.
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
RaS

29. 11. 2015, 1:04

otázkou je, co se na takové kartě dá reklamovat? když ji odpálíš tak to stejně nikdo nevyreklamuje.. já jich odpálil několik( vstupy) a vždycky to byla moje chyba když jsem si hrál a laboroval pod napětím .. mám taky karty navíc kdyby náhodou někdy něco.. nicméně za cca 4 roky to nebylo potřeba (v normálním provozu mi neodešla)..
martasg1
Sponzor fora

29. 11. 2015, 1:08

No takže pokud neřešíme reklamace tak je to vlastně jedno kde pořídit? Kdo pospíchá koupí napřímo a kdo si počká objedná u Duziho...
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
Odpovědět

Zpět na „Prodej“