Různé nové i použité věci
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
když mě do sz popíšeš jak se měří stím vinutí motoru jesli je v háji nebo není (jsem elektricky téměž nepolíbený) tak ho vezmu.picom píše:To nikdo nepotřebuje měřit např. odpor vinutí motoru nebo pevnost izolace ?
sleva na 200
- Francotirador
Tenhle měřák je právě jak dělaný pro neelektrikáře Připojíš například buď na vývody vinutí nebo jeden konec vinutí proti kostře a zatočíš kličkou. A podle toho jestli je rafika u 0 nebo u ∞ vyhodnotíš jestli je OK, přerušené nebo šluslé.ovi-ivo píše:když mě do sz popíšeš jak se měří stím vinutí motoru jesli je v háji nebo není (jsem elektricky téměž nepolíbený) tak ho vezmu.picom píše:To nikdo nepotřebuje měřit např. odpor vinutí motoru nebo pevnost izolace ?
sleva na 200
Pak jsou ještě limity na utopený motory - ty jsou tuším v manuálu.
Edit: Já mám ten ještě bakelitový - a teď koukám, že tenhle PU 371 je na baterky

V příloze návod obsáhlostí odpovídají složitosti obsluhy.
- Přílohy
-
- MEGMET PU370_371_navod.pdf
- (264.85 KiB) Staženo 949 x
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
mail a SZ
PU371 slouží na měření izolačního odporu proti kostře .Kličkou točit nemusíš, stačí 2xAA baterka. Měřící napětí je 500V ale proud pár uA. Dobrý motor nebo jiné zařízení mívá 10ky M ohmů až nekonečno. U velkých motorů je i 1Mohm vyhovující
Omega3 umožňuje změřít například odpor jednotlivých vinutí motoru, musí být u 3f motoru stejný. K měření potřebuje zdroj 2V/2A dříve olověný článek. Dnes třeba regulovatelný zdroj.
Návody a popis najde google
Omega3 umožňuje změřít například odpor jednotlivých vinutí motoru, musí být u 3f motoru stejný. K měření potřebuje zdroj 2V/2A dříve olověný článek. Dnes třeba regulovatelný zdroj.
Návody a popis najde google
ok tat to ho beru viz szFrancotirador píše:Tenhle měřák je právě jak dělaný pro neelektrikáře Připojíš například buď na vývody vinutí nebo jeden konec vinutí proti kostře a zatočíš kličkou. A podle toho jestli je rafika u 0 nebo u ∞ vyhodnotíš jestli je OK, přerušené nebo šluslé.ovi-ivo píše:když mě do sz popíšeš jak se měří stím vinutí motoru jesli je v háji nebo není (jsem elektricky téměž nepolíbený) tak ho vezmu.picom píše:To nikdo nepotřebuje měřit např. odpor vinutí motoru nebo pevnost izolace ?
sleva na 200
Pak jsou ještě limity na utopený motory - ty jsou tuším v manuálu.
Edit: Já mám ten ještě bakelitový - a teď koukám, že tenhle PU 371 je na baterky![]()
V příloze návod obsáhlostí odpovídají složitosti obsluhy.
motor 2f 230V
motor je opravdu 2fázový s kondenzátorem, nevhodný pro měnič,
bylo bez vrtule pro krátkodobý provoz
300Kč čerpadlo zubové, nové stojí 3k5, olej , nafta, chlazení,...
rostočí se od 3V, možno použít i na 12V
15l/min, 2 bar, šroubení 3/8"
300Kč
motor je opravdu 2fázový s kondenzátorem, nevhodný pro měnič,
bylo bez vrtule pro krátkodobý provoz
300Kč čerpadlo zubové, nové stojí 3k5, olej , nafta, chlazení,...
rostočí se od 3V, možno použít i na 12V
15l/min, 2 bar, šroubení 3/8"
300Kč
Naposledy upravil(a) picom dne 9. 10. 2016, 3:26, celkem upraveno 1 x.